recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel | zalmtartaar thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder cayenne basilicum

Gevonden 41 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

kip met perenroomsaus

400 gram kipfilet, 150 gram katenspek, 4 preien, blik peren, crème fraîche, oregano en tijm, zout en peper en pasta Snij alle ingrediënten in 'hap klare'[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com

Varkenshaas met paddenstoelenroomsaus + perfect[...]

Kies kwaliteit Naar mijn idee hoef je niet iedere dag vlees te eten. Ik vind het altijd een uitdaging om een lekker maaltje te koken op basis van groenten.[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Kip uit Peru met aji verde

Ik heb al eerder geschreven over de nieuwste trend, de keuken uit Peru. Het eerste recept was lomo saltado , roergebakken biefstuk. Het is een vrijwel[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Mediterraans varkensvlees uit de slowcooker

Ingrediënten Porties: 2 330 gr varkensvlees, in blokjes 1 zoete aardappel, geschild en in stukken gesneden 1 courgette, in schijfjes 1 gele paprika,[...]

Bron: allrecipes.nl
Romige gyros ovenschotel met penne

voor 4 personen 2 rode paprika`s 4 trostomaten 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 400 gr penne 125 gr emmenthaler en/of gruyère 500 gr[...]

Bron: smulweb.nl
Romige gyros ovenschotel met penne

voor 4 personen 2 rode paprika`s 4 trostomaten 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 400 gr penne 125 gr emmenthaler en/of gruyère 500 gr[...]

Bron: smulweb.nl
Griekse kip met tomaat, feta en olijven

voor 4 personen 4 kippenpoten 50 gram braadboter 1/4 liter droge witte wijn 1 blik gepelde tomaten in blokjes (400 g) 2 laurierblaadjes 1 tl. gedroogde[...]

Bron: smulweb.nl
kip met peren-roomsaus

400 gram kipfilet, 150 gram katenspek, 4 preien, blik peren, crème fraîche, oregano en tijm, zout en peper en pasta Snij alle ingrediënten in 'hap klare'[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
kalkoen ossobucco

voor 2 personen 1 ui, 4 stukken kalkoen ossobucco, 1 à 2 dozen pazatta, 1 teentje knoflook, 2 fijngeraspte wortels,peper, zout,oregano, beetje tijm,[...]

Bron: smulweb.nl
Heerlijke gehaktbal, of hamburger

voor 8 personen 2 kg rundergehakt, halve kilo gesnipperde ui, 12 eetlepels paneermeel, 1 rode peper, 2 tenen knoflook fijn, 1 eetlepel cajunkruiden, 1[...]

Bron: smulweb.nl
Kalkoen-spinazierolletjes

Ingrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 350 g kalkoengehakt 2 teentjes knoflook,[...]

Bron: allrecipes.nl
Griekse kip met tomaat, feta en olijven

voor 4 personen 4 kippenpoten 50 gram braadboter 1/4 liter droge witte wijn 1 blik gepelde tomaten in blokjes (400 g) 2 laurierblaadjes 1 tl. gedroogde[...]

Bron: smulweb.nl
Echte griekse(!) moussaka

voor 6 personen 1kg aubergines, in plakken van 1cm dik gesneden Zout en vers gemalen peper Circa 50 gram bloem om te paneren Circa 3 dl olijfolie 2[...]

Bron: smulweb.nl
Runderstoofschotel uit de oven, 'slow cooked'

Runderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Runderstoof uit de oven

Ik ben echt een zomermens, ik ga echt voor zon en warmte. Toch heeft de herfst ook zijn mooie kanten, zoals al het fruit dat rijp is, de prachtige kleuren en[...]

Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl
Kip met vier poten geroosterd in de oven

Een hele biologische kip is haast nergens te koop Wij vinden een hele kip geroosterd in de oven op z’n tijd lekker. Ik ben wel eens bezig geweest om een[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy