Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Voor sommige mensen iets nieuws, voor andere niet weg te denken uit de keuken; Quinoa. Deze 'superfood' werd verbouwd door de Inca's en betekend: 'Moedergraan'[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlKip Florentine 4 kleine kipfilets, schoongemaakt bloem 2 eetlepels olijfolie 200 gram jonge spinazie 1 teentje knoflook, geperst 125 gram mozzarella, in dunne[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlDeze runderstoofschotel wordt traditioneel gemaakt in een speciale aardewerken stoofpan, een daube. Bij gebrek hieraan is een gietijzeren cocotte een voor de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beEnige tijd geleden stuurde onze vriend Peter een recept naar mij op, speciaal voor Marsepein en dat wordt bijzonder gewaardeerd. Ik beloofde hem dat ik het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVan de afgelopen dagen had ik nog champignons, pastinaak en zoete aardappelen over. Met nog wat andere ingrediënten een heerlijk vegetarisch gerecht gemaakt.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 2 x 500 g rib-runderlappen (in stukken) 2 el bloem 50 g boter 1 rundvleesbouillontablet 3 kruidnagels 1 laurierblaadje 1 el azijn 1 kg[...]
Bron: ah.nlDeze runderstoofschotel wordt traditioneel gemaakt in een speciale aardewerken stoofpan, een daube. Bij gebrek hieraan is een gietijzeren cocotte een voor de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beWooeeeeiiiii, ja hoor ja, ik heb een nieuwe favoriet met avondeten... Beef stroganoff Oww mensen dit is zo lekker, maar nee echt, serieus, echt waar, meen je[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlvoor 8 personen 1 lamsbout van 2,5 kg. 1 uitje in plakjes. garnering: een paar takjes verse rozemarijn. zout en versgemalen zwarte peper. Voor de saus: 2[...]
Bron: smulweb.nlIn de herfstvakantie mocht ik in mijn eentje vier dagen naar Ierland. Dit was alweer een hele tijd geleden en het was wel nodig. Al was het maar om mijn Ierse[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlvoor 8 personen 2 kg rundergehakt, halve kilo gesnipperde ui, 12 eetlepels paneermeel, 1 rode peper, 2 tenen knoflook fijn, 1 eetlepel cajunkruiden, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Circa 600 gram vlees in dunne reepjes, naar keuze van varkens-, kalkoen- of kalfsvlees 1-2 el tarwemeel/bloem 250 gram (grot)champignons, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg riblappen 500 gram uien 3 dl rode wijn 3 dl vleesbouillon (gemaakt van 3 vleesbouillon tabletten) 250 gram kastanjechampignons 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlVroeger thuis aten wij regelmatig rundergoulash uit blik (daar moet ik nu toch niet meer aan denken). Later heb ik vaak goulashsoep gegeten tijdens mijn[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 6 personen 650gr. rundergehakt, 350gr. varkensgehakt, 1 grote ui, 100gr. geraspte parmezaanse kaas, zout, peper, mespunt gemalen kaneel, 1/2 bosje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr rundvlees 1 teentje knoflook 2 uien - 2 wortelen 100 gr champignons eventueel olijven 2 eetlepels tomatenpuree 50 gr margarine (40%[...]
Bron: smulweb.nlEet het de eerste dag met bijvoorbeeld spruitjes en gekookte aardappelen met de lekkere jus en de andere dag met paddenstoelen en pasta. In Duitsland kocht ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl