Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 315 recepten
Ingrediënten Porties : 4 400 g kalfslever, in plakjes gesneden 2 el bloem peper en zout 400 g pappardelle of andere brede pasta 1 el zonnebloemolie 15 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Circa 600 gram vlees in dunne reepjes, naar keuze van varkens-, kalkoen- of kalfsvlees 1-2 el tarwemeel/bloem 250 gram (grot)champignons, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg riblappen 500 gram uien 3 dl rode wijn 3 dl vleesbouillon (gemaakt van 3 vleesbouillon tabletten) 250 gram kastanjechampignons 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 middelgrote uien 2 teentjes knoflook 1 takje rozemarijn of 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn 600 gram (gemengd) gehakt 1 ei 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 fijngesneden ui; 2 in plakjes gesneden wortels; 1 eetl. zonnebloemolie; 800 gr. runderstoofvlees in blokjes; 5 fijngesneden[...]
Bron: smulweb.nlOp het snijvlak van twee jaargetijden zijn er vele mogelijkheden om een gerecht te bereiden. De volle smaken van de herfst lonken alweer, maar echt afscheid[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten Porties : 2 450 gr lamsgehakt 2 middelgrote uien, grof gesneden 2 teentjes knoflook 2 volle eetlepels kikkererwten uit blik 1 eetlepel garam[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 ui 1 bakje champignons (250 g) 1 rode paprika 1 zakje verse peterselie (30 g) 300 g farfalle (strikjespasta) 4 eetlepels zonnebloemolie 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 4 magere varkenslapjes 4 appels (met schil, zonder klokhuis en in achten gesneden) 1 eetlepel bosbessenjam 100 ml rode wijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 100 g groene tagliatelle (500 g) 2 tomaten 1½ eetlepel boter of margarine 2 theelepels vloeibare kruidenbouillon 1 theelepel tijm 100 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 schaal kalkoenfilet (ca. 350 g) 2 uien 4 eetlepels vloeibare margarine 300 g tagliatelle (zak a 500 g) 1 pot pastasaus (Toscana, 260 g) 1[...]
Bron: ah.nlvoor 8 personen 1 lamsbout van 2,5 kg. 1 uitje in plakjes. garnering: een paar takjes verse rozemarijn. zout en versgemalen zwarte peper. Voor de saus: 2[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: Voor de gehaktballetjes: 500 gram lamsgehakt (rund mag ook); 2 uien; 2 tenen knoflook; 1/2 bosje platte peterselie; 1/2 bosje verse[...]
Bron: smulweb.nl