Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten: 800 gr varkensfilet een doosje waterkers plakjes mortadella 2 blaadjes salie 40 gr gepelde walnoten 1 ui 8 sjalotjes half glas witte wijn 5 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Gehaktballetjes: 200g varkensgehakt of gemengd gehakt 1 1/2 eetlepels vissaus Nuoc-mam 1/4 theelepel zout ¼ theelepel versgemalen peper 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPipian saus De pipian saus, van het woord pepitas (zonnebloemzaadjes) is niet alleen lekker met varkenskarbonades, maar ook met kip en enchiladas.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPipian saus De pipian saus, van het woord pepitas (zonnebloemzaadjes) is niet alleen lekker met varkenskarbonades, maar ook met kip en enchiladas.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlI Meestal worden lamskoteletjes gegrild en bestreken met olijfolie, knoflook en tijm. Maar deze, anderhalf uur gegaard in de oven, zijn ook lekker en heerlijk[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk was op Kreta en natuurlijk ging ik op zoek naar recepten uit de authentieke Kretenzische keuken. In de toeristencentra vind je vooral spaghetti, pizza's en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit is een foto van de eerste etappe. Helaas vergeten om een foto te maken van het eindresultaat. Ingrediënten voor 4 personen 4 complete kippenbouten (dus[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 700 gr biefstuk of malse steak Voor de marinade: 4 tenen knoflook, gehakt 1 rawit of stukje chilipeper 2 el sojasaus 1 el vers limoensap 2 à 3 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept uit de New York Times blijkt al twintig jaar een topper te zijn. Hoewel ik al meer dan 20 jaar bijna dagelijks de recepten van de NYT doorkijk, was[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept stond in Delicious en komt uit de Australische uitgave. Het staat onder het kopje picknick, dus kun je de kip koud eten. Kruidenkip met een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNiet zo heel lang geleden moest ik voor 'nduja, een pittige smeerbare worst, naar Calabrië, waar wij, mijn zus en ik, het voor het eerst ontdekten. Een soort[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl