Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 112 recepten
Ingrediënten Porties : 8 1 (500g) pak ongekookte spaghetti 100g boter 60g bloem 700ml kalkoen- of kippenbouillon 475ml melk 175g geraspte Parmezaanse[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 12 reuze garnalen (ontdooid) 1 el olie 2 sjalotjes, fijngehakt 200 ml gevogelte fond (pot 380 ml) 100 gr blanke amandelen 300 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ? 4 Haaskarbonades ? 2 bolletjes mozzarellakaasje (a 125 g) ? 30 g boter (of margarine) ? 4 eetlepels tomatentapenade (zongedroogde) ? snufje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pakje konij in delen zout peper 1 ui 1/4 groen kooltje 50 g boter 2 laurierbladen 2 tenen knoflook 4 el pittige gele mosterd 1/2 l droge[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 ei - 400 gr gehakt - 1 teentje knoflook - 1 eetlepel Paneermeel - ½ theel. nootmuskaat - 1 sjalot - ½ rode Spaanse peper -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 500 gram shoarma vlees * 2 paprika`s ( kies maar twee kleuren ) * 1 flinke ui * 250 gram champignons * 2 eetlepels sesamzaad * 150 gram[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 480 ml spaghettisaus 1 eiwit 1 eetlepel water 50 gram bloem 120 gram paneermeel 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas snufje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr kalfsgehakt 1 ei zout versgemalen witte peper 4 eetlepels paneermeel 1 liter rundvleesbouillon 50 gr ongezouten boter 50[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels boter 1 fijngehakte ui 8 verse champignons, in dunne plakjes gesneden 1 teentje knoflook, fijn gesneden 110 gr dun[...]
Bron: allrecipes.nlDit heb je nodig: Voor de gehaktballetjes: 500 gram lamsgehakt (rund mag ook); 2 uien; 2 tenen knoflook; 1/2 bosje platte peterselie; 1/2 bosje verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gram rundvlees (riblappen of ander stoofvlees), 3 uien, blokje runderbouillon, 2 flesjes bier, 4 laurierbladeren, een derde ontbijtkoek, 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Circa 600 gram vlees in dunne reepjes, naar keuze van varkens-, kalkoen- of kalfsvlees 1-2 el tarwemeel/bloem 250 gram (grot)champignons, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg riblappen 500 gram uien 3 dl rode wijn 3 dl vleesbouillon (gemaakt van 3 vleesbouillon tabletten) 250 gram kastanjechampignons 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 400 g kalfslever, in plakjes gesneden 2 el bloem peper en zout 400 g pappardelle of andere brede pasta 1 el zonnebloemolie 15 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 magere varkenslapjes 4 appels (met schil, zonder klokhuis en in achten gesneden) 1 eetlepel bosbessenjam 100 ml rode wijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 100 g groene tagliatelle (500 g) 2 tomaten 1½ eetlepel boter of margarine 2 theelepels vloeibare kruidenbouillon 1 theelepel tijm 100 g[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 75 gr rauwe en 75 gr gerookte zalm in zeer dunne reepjes (julienne) gesneden. 1 bosje verse bieslook, zeer fijn gehakt 4 filets van maiskip[...]
Bron: smulweb.nlOp het snijvlak van twee jaargetijden zijn er vele mogelijkheden om een gerecht te bereiden. De volle smaken van de herfst lonken alweer, maar echt afscheid[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 6 personen 650gr. rundergehakt, 350gr. varkensgehakt, 1 grote ui, 100gr. geraspte parmezaanse kaas, zout, peper, mespunt gemalen kaneel, 1/2 bosje[...]
Bron: smulweb.nlDit recept komt uit het beroemde boek, De kunst van het koken, van Julia Child. Ik moet eerlijk zeggen: een geweldig boek! Zelden heb ik zulke uitgebreide[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.com