Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
voor 4 personen 1 ui 2 laurierbladeren 6 jeneverbessen 1 kaneelstokje 300 gr. winterwortel 750 gr. runderrollade 1 dl. bouillon 3 el. olijfolie 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlDe Noord-Afrikaanse keuken Dit recept is georiënteerd op de Noord-Afrikaanse keuken. De landen Marokko, Algerije en Tunesië hebben aan veel buitenlandse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVan de afgelopen dagen had ik nog champignons, pastinaak en zoete aardappelen over. Met nog wat andere ingrediënten een heerlijk vegetarisch gerecht gemaakt.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDikke is zelf omnivoor in de ruimste zin van het woord en altijd benieuwd naar nog onbekende smaken. Binnen ons gezin Sigi wordt deze nieuwsgierigheid niet[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDikke is zelf omnivoor in de ruimste zin van het woord en altijd benieuwd naar nog onbekende smaken. Binnen ons gezin Sigi wordt deze nieuwsgierigheid niet[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 500 g sucadelappen 300 ml rode wijn (Soepele, ronde Italiaanse rode wijn) 2 uien 3 tenen knoflook 2 takjes rozemarijn 4 el olijfolie 125 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sinaasappel (schoongeboend) 3 el olijfolie 700 g ribrunderlappen (in 4 stukken) 1 ui (in grove stukken) 2 stengels bleekselderij (in[...]
Bron: ah.nlDeze runderstoofschotel wordt traditioneel gemaakt in een speciale aardewerken stoofpan, een daube. Bij gebrek hieraan is een gietijzeren cocotte een voor de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.bevoor 6 personen 1 kg doorregen runderlappen, op kamertemperatuur 1 eetlepel milde paprikapoeder vergemalen zwarte peper 3 eetlepels olijfolie 1 teen knofl[...]
Bron: smulweb.nlRunderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kg konijndelen (bouten) 2 rode uien, gesnipperd 2 tenen knoflook, eventueel meer 1 blik gepelde tomaten 150 ml rode wijn 150 ml fond (kalf[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ca. 600 gram lamsbout, het bot eruit gehaald 2 stengels bleekselderij 2 uien 1 prei 4 tenen knoflook 2 takjes verse rozemarijn 5 rijpe tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ca. 600 gram lamsbout, het bot eruit gehaald 2 stengels bleekselderij 2 uien 1 prei 4 tenen knoflook 2 takjes verse rozemarijn 5 rijpe tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 tot 8 kipkarbonades (afhankelijk van het gewicht) olie of boter om af te bakken zout en versgemalen peper Voor de caponata: 3 eetl. rozijnen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 tot 8 kipkarbonades (afhankelijk van het gewicht) olie of boter om af te bakken zout en versgemalen peper Voor de caponata: 3 eetl. rozijnen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 350 g kalkoengehakt 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlDeze runderstoofschotel wordt traditioneel gemaakt in een speciale aardewerken stoofpan, een daube. Bij gebrek hieraan is een gietijzeren cocotte een voor de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.be