Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 8 stuks kalkoen osso bucco, 4 eetlepels olijfolie, 4 eetlepels ansjovispasta (tube), 500 G tomaten, 3 teentjes look, 4 koffieliepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr kalfsgehakt 1 ei zout versgemalen witte peper 4 eetlepels paneermeel 1 liter rundvleesbouillon 50 gr ongezouten boter 50[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 kipfilets zout en versgemalen peper paprikapoeder 3 eetl. olijfolie of vloeibaar bakproduct 4 plakken rauwe ham voor de tapenade: 150 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 500gr Kalslapjes * 4el olijfolie * 6 bosuitjes/lenteuitjes * 200gr gedroogde abrikozen * 1teentje knoflook, geperst * 1laurierblad * 200ml[...]
Bron: smulweb.nlHet plan was om een recept uit te proberen uit het nieuwe Jamie magazine. Maar op de een of andere manier vind ik het vaak vreselijk moeilijk om gewoon een[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIngrediënten ½ groene paprika ½ teentje knoflook ½ sjalotje 3 eetlepels kappertjes 1 dl mayonaise 1 eetlepel mosterd (bijv. Grey Poupon)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 75 g tagliatelle (met ei (pasta, zak 500 g)) 150 g broccoliroosjes (zak 1 kg, diepvries) 1 kipfilet (in dikke plakken) 2 el olijfolie 1 teen[...]
Bron: ah.nlItaliaanse runderstoof Allereerst wil ik natuurlijk iedereen die dit leest nog een fantastisch mooi Nieuwjaar wensen. Veel gezondheid en liefde én veel goed en[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlItaliaanse runderstoof Allereerst wil ik natuurlijk iedereen die dit leest nog een fantastisch mooi Nieuwjaar wensen. Veel gezondheid en liefde én veel goed en[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 entrecotes, bijgesneden, ca. 125 g per stuk 2 eetl. olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, uitgeperst 400 g tomaten uit[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 kipfilets zout en vers gemalen peper paprikapoeder 3eetl.olijfolie 4 plakken rauwe ham voor de tapenade: 150 gr.zwarte olijven zonder pit[...]
Bron: smulweb.nl