Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
voor 10 personen -1 ui (fijngehakt) -1 wortel (fijngehakt) -olijfolie -1 lamsbout (circa 2 kg) -zout -1 groene of zwarte vijg per persoon -500 g druiven[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 500 g riblappen 3 sjalotjes 2 teentjes knoflook 2 rode pepers 25 g macadamianoten 4 el olie 2 tl ketoembar 1 tl djinten (gemalen komijn) 4[...]
Bron: ah.nlvoor 8 personen 1kilo rundvlees 1,5 fijngehakte uien 2 teentjes knoflook 2 theelepels djinten (komijnzaad) 2 theelepels ketoembar (koriander zaad) 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - sweet potato miso mash: 1 kg sweet potato 1-2 el miso 1 tl paperbark smoke oil (optioneel) zout, peper - garlic labne: 1 L volle yoghurt[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 1 grote biologische of scharrelkip in 4 stukken - 2 uien, grof gesneden - 4 el olijfolie - 1 tl gemberpoeder - 1 tl kaneel - een flinke snuf[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comVarkenshaas is redelijk makkelijk te bereiden en bijna iedereen vindt het nog lekker ook. Bovendien ziet zo’n schaal er mooi uit, dus het is ideaal[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 250 g eiermie 1 schaal kipmedaillons (of 400 g kipfilet) 2 theelepels sambal badjak 4 eetlepels roerbakolie 300 g winterwortel 2 struikjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g royale rozijnen uit chili (AH Excellent) 50 ml rode port 4 takjes tijm 60 g gepelde walnoten 4 biologische kipfilet (klein, AH puur &[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 rib- of haaskarbonades 25 g boter 1 blik ananasstukjes op eigen sap (227 g) 1 gele paprika (in stukjes) ½ eetlepel milde kerriepoeder[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el pijnboompitten (bakje 100 g) 2 sneetjes suikerbrood (van 1 cm dik) 100 ml volle melk 2 eieren (losgeklopt) 500 g rundergehakt 1 bakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g snelkookrijst 400 g rundergehakt 1 pak mix voor Zuidafrikaanse bobotie (2 zakjes) 250 ml kraanwater 125 ml sour cream 75 g ongezouten[...]
Bron: ah.nlIk maak regelmatig Indonesische rendang. Ik gebruik daarvoor een bij de Toko gekochte boemboe. Ik heb wel eens gekeken of ik een eigen rendang-kruidenmix kon[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNiet voor niets is de kip-kerriesalade favoriet in Nederland. Het is gewoon een lekkere combinatie, zoals in deze soep. Voor mensen zoals ik, die meer thuis[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl