Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 600 g mals rundvlees, 4 tl vissaus, 3 tl suiker, 2 tl fijngesnseden gember, 1 ui in ringen, 2,5 el olie, 200 gr. champignons, 4 el water, 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Chinees roerbak varkensvlees met verse bamboe 300 g varkens schouderlappen reepjes 3 cm verse gember, in reepjes zout zwarte peper 2 t lichte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 eend van 2-2+1/2 kg, van overtollige vet ontdaan en in 3 cm breed stukjes gehakt orgaanvlees van eend, in stukjes gehakt (hart, maag, lever,[...]
Bron: smulweb.nlDe oosterse keuken staat bij mij hoog genoteerd op de ranglijst van mijn favoriete gerechten. Niet alleen de Indische keuken, maar ook de Thaise vind ik[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten 200 ml zonnebloemolie (+ 1 el) 500 g kipfilet (in reepjes) 3 el maizena (pakje 200 g) 1 rode paprika (in reepjes) 1 schaaltje shiitake[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el sojasaus 4 el sesamolie (flesje 250 ml) 2 el droge sherry 2 tl maizena 400 g biefstuk (in plakjes) 3 el zonnebloemolie 4 cm verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g biefstuk 2 el maizena 3 el droge sherry 4 el roerbakolie 2 cm verse gemberwortel (geraspt) 1 teentje knoflook (geperst) 1 ui (in grove[...]
Bron: ah.nlHeel populair in Trinidad deze donkerbruin gelakte kip met een heerlijke oester-chili-limoen dipsaus. Ingrediënten: 1,2 à 1,5 kilo kippenbouten en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKip bestilla.. maar dan anders. Vooral lekker voor diegenen die niet van de machtigheid van een normale kipbestilla houden Ingredienten voor 6[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 8 karbonades 60 ml oestersaus 3 eetlepels Dijon mosterd 3 eetlepels hoisinsaus 2 eetlepels geraspte verse gember 3 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Kalfs saltimbocca 4 x 150 gr kalfsoester 4 plakken parma ham 4 blaadjes salie 1/2 groene kool in dunne reepjes 20 gr spek in dunne kleine[...]
Bron: smulweb.nl