Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 63 recepten
voor 4 personen 100 gram kappertjes, citroenschil, 2 tenen knoflook, verse munt blaadjes, geschaafde amandelen, olijfolie, 4 lamskoteletjes, voor de saus: 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 eieren 1 teentje knoflook 1 sjalot 2 zakjes verse munt 1 zakje verse peterselie 1 eetlepel grove mosterd 2 eetlepels kappertjes 1 eetlepel[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 konijnenbouten 2 grote sjalotten 4 teentjes (verse) knoflook 125 gram gerookte spekblokjes 200 gram champignons 3 dl kippenbouillon 1 fles[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 wild zwijn medaillons (Sligro) 2 el witte suiker 1 steranijs 1 kruidnagel 1 klein stukje gember, in plakjes 1/2 kaneelstok 1/2 zoethout,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram varkensschnitzel 150 gram braadworst 1 fijn gesneden sjalotje 1 eetlepel bieslook 1 eetlepel peterselie 2 eigeel 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetl. olijfolie 1 theel. balsamico- of rodewijnazijn 4 magere lamsschijven, vetrandjes verwijderd 2 theel. zwarte peperkorrels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 50 g gedroogde cranberries 225 ml water 1 theelepel olijfolie 450 g varkensoesters zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 4 eendenborsten (filets de canette) peper, zout 200 gr. Puy linzen 80 gr. mager rookspek, in kleine blokjes 50 gr. winterwortel,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 4 - 6 portions Marinade 1/2 eetlepel suiker 1 theelepel zout 1/2 eetlepel lichte sojasaus of 1 eetlepel donkere sojasaus 1-2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 4 -6 porties 1 kilo varkensfilet (één stuk) 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel azijn Scheutje worcestersaus Peper en zout 50 gram[...]
Bron: allrecipes.nlBiefstuk 150 tot 200 gr Rode wijn, flinke scheut sjalotje, 1 of een ander ui knoflook, 1 of 2 teentjes kappertjes, 1 eetlepel Balsamico azijn, scheutje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram Magere runderlappen of riblappen, in blokjes 50 gram boter of vloeibaar bakproduct 1 eetlepel wok- of arachideolie 4 sjalotjes of 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 konijnenbouten 2 grote sjalotten 4 teentjes (verse) knoflook 125 gram gerookte spekblokjes 200 gram champignons 3 dl kippenbouillon 1 fles[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de gehaktballen: 500 gram gehakt halfom 4 witte boterhammen zonder korst 1 kopje melk 2 sjalotjes of een kleine ui 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nl