Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 100 recepten
De oosterse keuken staat bij mij hoog genoteerd op de ranglijst van mijn favoriete gerechten. Niet alleen de Indische keuken, maar ook de Thaise vind ik[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 350 gram kipfilet 2 tenen knoflook 3 eetlepels sesamolie 1 afgestreken eetlepel maïzena 3 eetlepels lichte sojasaus (Japanse of Chinese)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 eetlepels Amoy lichte sojasaus 1½ eetlepel Amoy oestersaus 1 eetlepel Amoy hoisinsaus 2 eetlepels Chinese Shao Xing wijn of medium[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 1/2 eetl. plantaardige olie of wokolie 500 gr kipfilet , in dobbelsteentjes gesneden 4 verse groene lomboks ( spaanse pepers ) , in stukjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 kilo varkenrsribjes. 1 rode peper gehalveerd en in reepjes gesneden (mag ook sambal zijn) 250 ml oestersaus flinke scheut[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 700 g speklappen, elk speklap in vier gesneden (zo 4 cm stukken) 1 e pinda of zonnebloemolie 3 sjalotten, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 4 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 eend van 2-2+1/2 kg, van overtollige vet ontdaan en in 3 cm breed stukjes gehakt orgaanvlees van eend, in stukjes gehakt (hart, maag, lever,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1-1.5 kg varkensbuik (speklap met vel aan één stuk) (ik gebruikte meer een deel van de zijkant van de varken i.p.v. de buik[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Chinees roerbak varkensvlees met verse bamboe 300 g varkens schouderlappen reepjes 3 cm verse gember, in reepjes zout zwarte peper 2 t lichte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 1 fles Bourgondische rode wijn 330 ml olijfolie 330 ml ketjap 110 ml oestersaus 1 eetlepel knoflook, fijngesneden 1-2 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 lamsracks van 600gr 100gr shii-take 100gr kastagnechampignons 100gr oesterzwammen 100gr cantharellen 5 tenen knoflook Verse rozemarijn 0.5[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Opbrengst: 4 - 6 Marinade 1/2 eetlepel suiker 1 theelepel zout 1/2 eetlepel lichte sojasaus of 1 eetlepel donkere sojasaus 1-2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g mager varkensgehakt 4 bosuitjes, versnipperd 1½ theel. groene Thaise currypasta 2 theel. sereh (citroengras) op[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 3 el arachideolie (pindaolie) 2 eendenborsten (a 150 g) 200 g peultjes 300 g broccoli 1 Spaanse peper ½ teentje knoflook 40 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. oestersaus 3 eetl. kippen- of groentebouillon 3 eetl. plantaardige olie 1 eetl. zwart mosterdzaad 8 bosuitjes, in[...]
Bron: allrecipes.nlgegeten 10 oktober dit lekkere kipgerecht maar weer eens gegeten. nu met oesterzwammen gebakken in boter met Provençaalse kruiden.
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com