Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
1 teen knoflook 1,5 dl tomatenketchup 1 etl. milde paprikapoeder 1/2 etl. oregano of tijm zout, peper 500 gr. hamlappen, fricando of kip 2 uien 2 paprika,s 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 300 gram hamlappen in blokjes (niet te klein) 1 teentje knoflook fijngehakt 1 el olijfolie sap van 1 citroen 1 tl.oregano 1 tl.paprikapoeder 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 300 gram hamlappen in blokjes (niet te klein) 1 teentje knoflook fijngehakt 1 el olijfolie sap van 1 citroen 1 tl.oregano 1 tl.paprikapoeder 1[...]
Bron: smulweb.nlIn dit recept worden schouderkarbonades gemarineerd in een Chinese marinade van hoisinsaus, vijfkruidenpoeder, sojasaus, shaosing rijstwijn (of droge sherry)[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 2 tomaten 3 bosuitjes 400 g hamlappen 2 el olie 3½ el Balinese kruidenpasta (zie tip) 4 el ketjap manis peper nootmuskaat zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg hamlappen (voor 2-3 dagen, zie tips) (op kamertemperatuur) 4-5 el bloem 6 el olijfolie 6 blaadjes laurierblaadjes 4 uien (in ringen)[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Vlees: reken per pesoon op ca. 250 gr. Geschikte vleessoorten zijn:Hamlapjes, varkenshaas, varkensschnizel, fricandeau, runderbiefstuk,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 8 (nog af te bakken) surinaamse puntjes ( /- 3 a 4 per persoon), 250 gram hamlappen, 250 gram fricandeau, gyroskruiden (te verkrijgen bij o.a.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen =500 gr.hamlappen in blokjes, = 1 teentje knoflook, fijngehakt. = =1 eetl. olijfolie, = sap van 1 citroen, = 2 tl. oregano, = 2 tl.[...]
Bron: smulweb.nl