recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder eieren

Gevonden 45 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Varkensfilet in rode wijn

Ingrediënten Porties: 4 Marinade 2 eetlepels originele HP saus 2 eetlepels knoflookpoeder 3 eetlepels zwarte peper 2 eetlepels maïzena 2 theelepels[...]

Bron: allrecipes.nl
Zigeuner gehaktballen in een heerlijke saus

voor 4 personen 3 middelgrote uien 2 teentjes knoflook 1 takje rozemarijn of 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn 600 gram (gemengd) gehakt 1 ei 1 eetlepel[...]

Bron: smulweb.nl

Pittig Chinees speklapjes met een peper laagje

voor 4 personen VOOR MARINADE: knoflook, fijn suiker witte peper zout witte rijstazijn rijstwijn of droge sherry lichte sojasaus maïzena olie voor[...]

Bron: smulweb.nl
Rosbief-rijstsalade

Ingrediënten Porties : 4 450 g rosbief, bij voorkeur doorbakken, zonder vet en in dobbelsteentjes van 1 cm 50 g zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt[...]

Bron: allrecipes.nl
Geroosterde kip met pikante tomaten-chili-salsa

voor 4 personen 2 grote porties kipfilet 4 eetlepels zuivere olijfolie fijngeraspte schil en sap van 2 limoenen peper en zout verse sla blaadjes voor de[...]

Bron: smulweb.nl
Varkenshaas Kabobs (Sate)

voor 6 personen 2 El Teriyaki saus 1 El. Rode wijn azijn 1 El. Sla Olie 1 Tl. Bruine suiker 1/2 Tl. Cayenne of Cajun peper 375 gr. Varkenshaas (optie: ananas[...]

Bron: smulweb.nl
Steak au poivre met aardappels uit de oven en[...]

voor 4 personen 4 biefstukken 500 g aardappelen, geschild en in stukken 2 el olijfolie 1 el boter scheutje cognac zeezout peper uit de molen 200 ml witte wijn[...]

Bron: smulweb.nl
Shoarma

4 personen: Nodig: * Veel shoarmabroodjes * Pond rundergehakt * Grote ui * IJsbergsla * Rode paprika 1 of 2 * Knoflooksaus (liefst zelfgemaakt) *[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Kip Parmigiana

Tessa, mijn dochter, riep toen ik dit gerecht op tafel zette direct uit "mam, heb je dat recept van een Australische website? Dit gerecht serveren ze namelijk[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
Stoofvlees, Sweet & Sour (Slowcooker)

voor 6 personen 700 gr. Runder poulet of stoofvlees 2 Eetl. sla of kook olie Snufje peper, knoflook (poeder of vers) 2 geraspte wortels (medium) 2 gesneden[...]

Bron: smulweb.nl
Geroosterde kip met pikante tomaten-chili-salsa

voor 4 personen 2 grote porties kipfilet 4 eetlepels zuivere olijfolie fijngeraspte schil en sap van 2 limoenen peper en zout verse sla blaadjes voor de[...]

Bron: smulweb.nl
Thai beef sa

voor 4 personen 2 biefstukken, op kamertemperatuur 5 el olie 1 limoen, schoongeboend 1 el vissaus (flesje a 250 ml) 3 el Japanse sojasaus (fles a 150 ml) 1 el[...]

Bron: smulweb.nl
Biefstuk in soja limoen marinade

voor 2 personen Voor de marinade: - 2 eetlepels sojasaus - 1 eetlepel limoensap - 1 teentje knoflook geperst Voor de dressing: - 4 eetlepels sojasaus - 2[...]

Bron: smulweb.nl
Vietnamese gehaktballetjes Bun Cha met dipsaus

Ingrediënten Gehaktballetjes: 200g varkensgehakt of gemengd gehakt 1 1/2 eetlepels vissaus Nuoc-mam 1/4 theelepel zout ¼ theelepel versgemalen peper 1[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Cemita burger (burger met een gepaneerd[...]

Tot het moment dat je besluit "dit recept sla ik op want misschien ga ik het wel maken..." heb je af en toe rare wegen bewandeld op het internet. Ik weet[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Kipfilet met parmezaanse kaas en rauwe ham

Na alle wintergerechten, nu weer iets mediterraans! Een recept van Jamie Oliver dat hij leerde aan een paar mensen die niet of nauwelijks kookten en die[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy