Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 339 recepten
Bak de karbonades aan in boter of olie, voeg de ui en knoflook toe en bak de karbonades even om tot ze een mooi kleurtje beginnen te krijgen. Voeg vervolgens[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 4 personen 1 lamsbout van 1800 gram 250 gram gerst 800 gram gemixte groenten (bijv. wortels, pastinaak, koolraap, spinazie, witte kool, prei) olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -750 gram rundvlees -4 middelgrote uien -3 zwarte wortelen -4 meiknolletjes -4 pastinaken -6 middelgrote aardappelen -4 teentjes knoflook -3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 300 gram kalfslever, in dobbelsteenjes 1 kleine ui, fijn gesnipperd 50 gram gerookt spek 2cl cognac rozemarijn peper en zout[...]
Bron: allrecipes.nl Marinadetijd ca. 8 uur Ingrediënten voor 4 pers: 4 kalkoenfilets/schnitzels (500 g) 3 artisjokken (uit de diepvries - Turkse winkel) 1 sjalot[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 2 personen 1 kipfilet 200 g geroosterd brood 50g geraspte parmezaanse kaas blaadjes van 6 takjes tijm. blaadjes van 2 takjes rozemarijn 2 el peterselie,[...]
Bron: smulweb.nlBocconcini di maiale Ingrediënten: 350 g varkensfiletlapjes 50 g rozijnen 50 g lenteui 30 g (taggiasca-)olijven, ontpit rode paprika knoflook rozemarijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVarkensschnitzel met pikant-zurige saus Heel wat anders dan ein Schnitzel mit Pommes Ingrediënten : 4 lapjes varkenslende of schnitzels à 150 gr 1 lente-ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen -4 rib of haaskarbonades van 1,5 cm dik -1 th lepel gedroogde rozemarijn -1/2 th lepel zout -1/4 th lepel versgelaen zwarte peper -2 el bloem[...]
Bron: smulweb.nlEend is iets wat wij maar weinig eten, terwijl het toch ontzettend lekker is. In ieder geval was deze tamme eend dat! Het recept komt weer uit de Plusfolder.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlKnijp 1 varkensworstje uit zijn vel boven een kom. Meng er een handvol broodkruim, 30 g grof gehakte pijnboompitten, 20 g grof gehakte gele rozijnen, 4 tl[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 3 bosuitjes 4 varkensschnitzels 100 g rauwe ham (vleeswaren) 1 zakje verse Italiaanse kruidenmix (20 g) 4 eetlepels olijfolie 1 zakje[...]
Bron: ah.nlEen lekker mals stukje vlees daar zeg ik geen neen tegen. Toen ik het nieuwe magazine van Delhaize in handen kreeg, begon ik dan ook spontaan te watertanden[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be1 kg. runds-of kalfsvlees, 1 kg. zeer kleine sjalotjes, 1 grote ui, 4 teentjes knoflook, 4 tomaten, 4 laurierblaadjes, 1 takje rozemarijn, 3 kruidnagels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 8 kippenbouten 6 kleine rode aardappels, in vieren 120 ml extra virgin olijfolie, of naar behoefte 1 eetlepel verse rozemarijn,[...]
Bron: allrecipes.nl