Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 50 recepten
voor 4 personen 250 gr runderbiefstuk 1 stukje gemberwortel 1 eetlep bruine basterd suiker 1 eetlepel sojasaus 1 eetlepel gehakte knoflook 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1200 g magere runderlappen 75 g roomboter 2 uien, gesnipperd 4 tenen knoflook, fijngesneden 2 rode paprika`s, in blokjes 500 g champignons, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 x 150 gram lendenbiefstuk of entrecote, 200 gram champignons, 1 rode paprika, 100 gram margarine of boter, 1 middelgrote zeer fijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 300 gram biologische kip 2 zoete aardappels Halve rode paprika Halve groene paprika champignons Halve courgette Verse rozemarijn en tijm[...]
Bron: smulweb.nlWat een weelde, ik heb met dit mooie weer vijf achtereenvolgende dagen vrij! Ik had me van tevoren voorgenomen vooral ook te gaan genieten van het mooie weer[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 8 personen 1200 g magere runderlappen 75 g roomboter 2 uien, gesnipperd 4 tenen knoflook, fijngesneden 2 rode paprika`s, in blokjes 500 g champignons, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen +/- 1,5 koffiekopje rijst (300 gram) (of aardappeltjes voor vijf personen) 1 kg scharrel- of biologische kip (4 filets) 350 gram crème[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 2 330 gr varkensvlees, in blokjes 1 zoete aardappel, geschild en in stukken gesneden 1 courgette, in schijfjes 1 gele paprika,[...]
Bron: allrecipes.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlWooeeeeiiiii, ja hoor ja, ik heb een nieuwe favoriet met avondeten... Beef stroganoff Oww mensen dit is zo lekker, maar nee echt, serieus, echt waar, meen je[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlGisteravond maakte ik een snelle gehakthachee met zilvervliesrijst. Het smaakte heerlijk ondanks dat ik verschillende aanpassingen deed aan het standaard[...]
Bron: amandakookt.blogspot.comIngrediënten 300 g rundergehakt 4 uien (in halve ringen) 1 blikje tomatenpuree (140 g) 1 bakje champignons ((250 g), in kwarten) 3 kruidnagels 1 el azijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g rundergehakt 1 zakje gehaktmix 1 ei 500 g sperziebonen (schoongemaakt en gehalveerd) 2 eetlepels margarine (vloeibaar) 1 ui[...]
Bron: ah.nlIn december had ik niet veel nieuwe stof tot bloggen, dus op een avond belande ik op Pintrest en vond een interessant recept, wat ik vervolgens weer aanpaste[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nl