Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 81 recepten
De dag begon gisteren met regen, maar 's-avonds hebben we in de zon van een heerlijk driegangenmenu kunnen genieten. Het hoofdgerecht bestond uit deze[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlNa al het kerstgeweld wil je gewoon weer iets simpels eten en dat werd deze kip-kerrie van schoonzus. Afgelopen zomer hebben we dit ook al een keer bij hun op[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlSoms hoef je echt niet naar een restaurant om ontzettend lekker te eten. De Boodschappen deze maand lijkt het beste supermarktmagazine ever! Na de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen paar weken geleden is er weer een nieuwe serie Masterchef Australia begonnen op Net5. Ik vind het één van de leukste televisieprogramma's en dat iedere[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl3 takjes rozemarijn 1 rode peper 150 ml olijfolie 250 gr biefstuk 1 teen knoflook, fijngesneden Doe 2 takjes rozemarijn in een flesje of schaaltje. Snijd de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlNou, dat ziet er toch echt Engels uit? De plaatselijke supermarkt is maar een kleintje, dus het is hier en daar een beetje improviseren. Maar wij hebben[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet is al weer twee weken geleden dat we terugkwamen uit Engeland, maar ik heb nog steeds niet alles uit de Foodies gekookt die als thema heeft "Britain's[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen lekker winterse stamppot die in een half uurtje op tafel staat. Het recept komt uit de Hallo Jumbo, die het weer in samenwerking met 24Kitchen heeft[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlBij ham denk ik toch altijd meer aan iets voor op je brood, dan voor bij het warm eten. Ja, grote hammen bij een buffet, maar dat past niet helemaal in de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIn de winter schaatsen we op donderdagavond op de Jaap Edenbaan in Amsterdam. Het liefst eten we dus iets wat snel klaar te maken is en niet al te zwaar valt.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet wildseizoen is aangebroken, dus de recepten met wild vliegen je om de oren. In de Hallo Jumbo las ik dit recept met eend. De eend heb ik wel bij de poelier[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDe nieuwste Delicious heeft als thema Bistronomie. De bistrokeuken vindt zijn oorsprong in Frankrijk en met name in Parijs. Laten wij daar nou binnenkort een[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIn de lentefolder van de Plus staan een paar voorjaarsrecepten en dit is er één van. Een beetje bleekjes, maar wel een heel lekker kippetje! En ook nog snel te[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIn de Boodschappen staan diverse soorten schnitzels en een schnitzel met sesam hebben we nog niet eerder gegeten. Dus stond dit lapje vlees op het menu. Best[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHeel fijn om in Engeland te zijn met al die pubs en dat lekkere bier. Maar dat is natuurlijk niet goed voor de lijn. Gelukkig zijn daar The Hairy Bikers , twee[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlTijdens onze vakantie in Engeland hebben we deze kip gegeten uit het dieet-kookboek van The Hairy Bikers . Ons vakantiehuisje had de luxe van een goede oven,[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlOp de perzik en pijnboompitten na, komen alle ingrediënten vandaag uit Baambrugge. De groenten en kruiden uit eigen tuin en het kalfsvlees komt van de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEend is iets wat wij maar weinig eten, terwijl het toch ontzettend lekker is. In ieder geval was deze tamme eend dat! Het recept komt weer uit de Plusfolder.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlOndanks de aanhoudende kou groeit de sla goed in de tuin. Dus hoog tijd voor sla, biefstuk en gebakken aardappelen. In de Delicious van deze maand staat[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl