Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 73 recepten
Lekker voor doordeweeks, want het is weinig werk, snel klaar maar toch erg lekker. Dit recept komt uit de foodies en verder is het zo simpel dat ik er geen[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlvoor 4 personen 400 g varkenshaas 300 g aardappels (droogkokend), geschild en gewassen 50 g roomboter 1 dl room (of melk) 0,25 l demi-glace (bruine basissaus,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Circa 500 g varkenshaas 2 eetl. bloem zout en versgemalen peper 1 flinke ui 1 stuks uien 1 grote appel (bijv. Elstar) 60 g boter 2 theel.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 varkenshaas 1/2 rode paprika 1 eetlepel honing vleeskruiden, peper handje walnoten, in stukjes gehakt boter en olie teentje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr varkenshaas (ongeveer 120 gr per persoon) zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 3 eetlepels bloem, verdeeld 1 ui,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 700 g varkenshaas, 100 g spekjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 eetlepels olie, 1 bouillonblokje, 1 eetlepel bruine suiker, 2 dl bier, 1 kg[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten voor 4 personen Grof zout en gemalen peper 350 gram dunne Tagliatelle 1 eetlepel olijfolie of plantaardige boter 400 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 varkenshaas (700 gr) - klontje boter of margarine - 5 sneetjes ontbijtspek - 2 kleine rode uien (ong.120 gr ui) - 2 paprika`s (1 gele en 1[...]
Bron: smulweb.nlVeel links en rechts gegeten deze dagen maar toch een avondje zelf gekookt. Dit recept komt uit het prachtige kookboek van Dirk Jan Zonneveld, "de Dutchman's[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGisteren plaatste ik een recept voor gecaramelliseerde witlof . Onderstaand recept komt uit hetzelfde nummer van Tip Culinair (kerst 1996). Blijkbaar heb ik[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com500 gram varkenshaas (in dikke plakken gesneden), 50 gram boter, 2 el kerrie, 4 tl bloem, 2 dl bouillon, 2 dl slagroom, evt. amandelschaafsel Verhit de boter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen SOUVLAKI: 600 g varkenshaas, laurierbladen, marinade: 2 el olijfolie, sap van een halve citroen, 1 el fijngeknipte verse munt, 1/2 el verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr varkenshaas 2 eetl. olijfolie. 75 gr Harde hollandse blauwe kaas,in plakjes. 3 eetl. boter. 1 grote zak mini kriel. 1/2 bakje platte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen SOUVLAKI: 600 g varkenshaas, laurierbladen, marinade: 2 el olijfolie, sap van een halve citroen, 1 el fijngeknipte verse munt, 1/2 el verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Circa 500 g varkenshaas 2 eetl. bloem zout en versgemalen peper 1 flinke ui 1 stuks uien 1 grote appel (bijv. Elstar) 60 g boter 2 theel.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 kilo varkenshaas 1 theelepel tijm 3 teentjes knoflook, fijngehakt zout en peper naar smaak Vulling 300 gr champignons, in[...]
Bron: allrecipes.nl