Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Instructies
Gisteren plaatste ik een recept voor gecaramelliseerde witlof . Onderstaand recept komt uit hetzelfde nummer van Tip Culinair (kerst 1996). Blijkbaar heb ik het toen gemaakt want er staat een krulletje (= lekker) bij. Door de varkenshaas lang te marineren in wijn en port met jeneverbessen en [...]
Lees het recept op uitdekeukenvanarden.blogspot.com
Ingrediënten
- boter
- port
- rode wijn
- rode peper
- rode ui
- witlof
- jeneverbes
- laurier
- peper
- zout
- varkenshaas
- slagroom
Moeilijkheidsgraad: Moeilijk
Categoriëen
- Met fruitNee
- Met peulvruchtenNee
- Met pastaNee
- Met groentenJa
- Met rundvleesNee
- Met varkensvleesJa
- Met gehaktNee
- Met gevogelteNee
Lees alle recepten uit uitdekeukenvanarden.blogspot.com
Ingrediënten
- boter
- port
- rode wijn
- rode peper
- rode ui
- witlof
- jeneverbes
- laurier
- peper
- zout
- varkenshaas
- slagroom
Moeilijkheidsgraad: Moeilijk
Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. |
FAQ |
Privacy