Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
voor 4 personen 2 aardappelen 2 eieren 1 klein uitje (bijv. zilverui) peper & zout 1 tl. bouillonpoeder 1 dl. olijfolie 1 kleine courgette per persoon 4 el.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram sucade lappen een flesje donker bier half potje zilveruitjes zout laurier ontbijtkoek boter Hulpmiddelen Snijplank braadpan[...]
Bron: smulweb.nlIn de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen gerecht dat hier al heel wat jaartjes op tafel komt, ooit gemaakt uit een supermarktmagazine, toen nog met druiven en zilveruitjes. Sinds wij geen druiven[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlIngrediënten 500 g gehakt (half-om-half) 50 g boter 1/2 pot zilveruitjes zoetzuur (a 340 g) 100 ml ketchup 2 el donkerbruine basterdsuiker 1 zak gesneden[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 g rib-runderlappen 2 uien 250 g winterpeen 3 tenen knoflook 750 ml volle rode wijn 180 g ontbijtspek 70 g tomatenpuree (blikje) 2 takjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 konijnenbouten ((van tam konijn)*) 50 g boter 300 ml port ruby (fles 0.75 liter) ½ liter kippenbouillon (van tablet) 3 kruidnagels 2[...]
Bron: ah.nlHet was een plantaardige kerst dit jaar! Na de film 'Julie and Julia' leerde ik over de beroemde Franse stoofschotel boeuf bourguignon van Julia Child. Toen ik[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlvoor 4 personen 1 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, geperst 500 g gehakt half om half 250 g champignons, in plakjes 1 blikje tomatenpuree 125 ml[...]
Bron: smulweb.nlIn de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 1 flinke kalkoenfilet 1 flesje Barbar bier 4 zilveruitjes met groen fijngesnipperd 2 teentjes knoflook fijngesnipperd wat vers gesneden[...]
Bron: smulweb.nlDe keuken van Johanna vult zich met een heerlijke geur van een lekkere stoofpot. Een Boeuf Bourguignon staat op het vuur. Volgens een recept uit het laatste[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 500 g gehakt half-om-half 50 g boter 1/2 pot zilveruitjes zoetzuur (a 340 g) 100 ml ketchup 2 el donkerbruine basterdsuiker 1 zak gesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg magere riblappen, in blokken 250 gr. zilveruitjes 4 teentjes knoflook, fijn 250 gr. gerookte magere spekreepjes 1 grote winterwortel in[...]
Bron: smulweb.nl4 kipfilets 1 bakje champignons 125 g zilveruitjes 125 g spekreepjes 1 dl bruin bier 2 dl kalfsfond peper en zout boter Hulpmiddelen Aluminiumfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg runderlappen 2 uien 100 g boter peper en zout 300 g knolselderij 300 g prei 200 ml vleesbouillon (van tablet of uit pot) 1 flesje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 zak kruimige aardappels (1 kg) 25 g boter 4 varkenslappen (400 g) 100 ml appelsap 1 potje zilveruitjes 1 zakje jus (met uitjes) 2 doosjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 eetlepels olijfolie 1 zakje verse krieltjes in de schil (500 g) 1 zakje panklare sperziebonen (250 g) 2 theelepels shoarmakruiden 4[...]
Bron: ah.nlGeen Beef Bourguignon, maar Biet Bourguignon. Heerlijk stoofpotje met rode biet, geen mens die het vlees mist! Ik heb het stoofpotje een dag eerder gemaakt en[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl