Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 2 400 gr lamsfilet of lamsbraadstuk een halve komkommer 6 -8 lente-uitjes klein potje pruimensaus of Hoi Sin saus 1 krop sla[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 lamsbout (van 2.7 kilo) 5 tenen knoflook, fijngehakt 2 theelepels grof gemalen zwarte peper 1 theelepel gemalen rode[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 een halve lamsbout 10 tot 12 middelgrote aardappelen, geschild en in stukken van 5 cm gesneden 5 teentjes knoflook 4 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlStoofpotje van lam met een Italiaanse aardappelpuree. Bekijk het volledige recept op: http://www.colruyt.be/colruyt/static/culinair/recept-nl.shtml?28843&5&0...
Pasen vandaag en traditioneel wordt dan lam geserveerd. Wel ik ben altijd al een buitenbeentje geweest en kies voor... eend! Eend en zoet gaan goed samen. En[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten: ½ kg gehaktballetjes* (shortcut: een zak Ikea balletjes) ½ kg zoete aardappelen (bataat) 1 kg tomaten of een groot blik tomaten en een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe strenge vegetariër onder ons kan dit misschien maar beter niet lezen, maar wees gerust dat dit lam een geweldig leven heeft gehad. Ik ben zo blij als een[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlSoep is echt geen wintermaaltijd. De pastinaak hoef je alleen te gebruiken als je die daadwerkelijk in huis hebt, koolraap smaakt bijvoorbeeld ook erg lekker.[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIn Belgenland is er vorig jaar een verkiezing geweest van 'de Belgische Klassieker in de Keuken', Op d'n televisie bij Jeroen Meus in het programma Dagelijkse[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 6 personen 800 gram gehakt (rund of lam), 1 ei, 1 bosje peterselie, 5 tenen knoflook, 3 uien, 1 grote winterwortel, 4 tomaten, 4 eetl. paneermeel, 4-5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 4 lamslapjes (Vraag uw slager om kleine lamslapjes die hij bij voorkeur van de schouder van het lam dient te snijden. Ze mogen niet veel meer[...]
Bron: smulweb.nl