Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
voor 4 personen 400 - 500 gr eendeborstfilet, 2 gele paprika`s, 1 sjalotje, 2 teentjes knoflook, beetje boter, beetje paprikapoeder, verse tijm, olijfolie,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 sneetje witbrood (korsten verwijderd) 4 eetlepels melk 500 g half-om-halfgehakt 1 ei 2 Taggia-olijven (fijngehakt) 75 g grano padano[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 kg lamsnek, 10 sjalotten, 250 gr champions, 3 zoete appelen, honing, runderbouillonblokje, zout en kruiden en bloem Hulpmiddelen Crockpot,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 400 gr. Kalfsbiefstuk (polsdikte en heel laten) 100 gr. Cantharellen 1 x. Sjalotje 20 gr. Boter Zout en versgemalen peper 1½ dcl.[...]
Bron: smulweb.nlKip in Wijn met Pruimen en Bloemkool Dit recept is een lichtere variant van het klassieke Franse gerecht, Coq au vin. Dit gerecht is een stoofschotel met een[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlHoe een mens toch kan veranderen ... Vroeger, tot zo'n 2 à 3 jaar geleden, was ik fan van de kookboeken van Colruyt. Als ik er eentje cadeau kreeg, was ik in[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beJaren geleden kwam ik een heerlijk recept tegen voor een heerlijk roerbakgerecht met varkensvlees. Het enige wat eraan ontbreekt zijn de groenten, maar die kun[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlAls variatietip kun je ook heel goed kipfilet gebruiken in plaats van varkenshaas. Ingredienten ; 2 varkenshaasjes van 250 gram kastanjechampignons bakje[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIngrediënten 350 g kalkoenfilet (a la minute) 25 g boter 2 sjalotten (in dunne ringen) 2 el Zaanse mosterd 100 ml medium dry sherry 1 el platte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 50 gram boter 1 sjalot, gesnipperd 1 teen knoflook 2 eetlepels verse rozemarijn, fijngehakt 150 ml droge witte wijn 2 stukken[...]
Bron: allrecipes.nlAls we jarig waren mochten we vroeger uitkiezen wat we wilden eten. Ik herinner me dat ik meestal voor paprika's gevuld met gehakt koos. Mijn zus koos vaak[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlKies kwaliteit Naar mijn idee hoef je niet iedere dag vlees te eten. Ik vind het altijd een uitdaging om een lekker maaltje te koken op basis van groenten.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen Voor 4 personen 4 schouderkarbonades 1 broccoli (± 500) 3 sjalotjes, fijngesnipperd 1 kleine appel (zoet) 1 dl room 2 eetl currypoeder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 1 eetl. vloeibare honing; 50 ml sojasaus; 50 ml droge sherry; mespuntje gemberpoeder of geraspte gemberwortel; 1 teentje knoflook, geperst;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram Magere runderlappen of riblappen, in blokjes 50 gram boter of vloeibaar bakproduct 1 eetlepel wok- of arachideolie 4 sjalotjes of 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Kalfsentrecotes (150-175 g per stuk) 3 eetl. olijfolie 2 eetl. notenolie zout en versgemalen peper voor de risotto: 3 sjalotjes 1/2 dl[...]
Bron: smulweb.nlDit is een van mijn favoriete slanke gerechten. Maar sowieso is wokken heel smaakvol en bovenal gemakkelijk. Belangrijk is dat het vlees genoeg tijd krijgt om[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 30 gr (room)boter 2 kleine varkenshaasjes of 1 grote (+- 500 gr) 2 sjalotjes (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 1 bak gemengde[...]
Bron: smulweb.nl