Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Runderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comKip en pasta horen bij mij bij de favorieten en als je het in een recept kan combineren is het helemaal perfect. Ik zag het recept bij dagelijkse kost en het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 1 rode ui 7 el olijfolie 1 salie ½ el pijnboompitten 1 el blanke rozijnen 50 ml rode wijn 50 g broodkruim 750 g varkensrollade 4 takjes[...]
Bron: ah.nlIngediënten: 1 parelhoen in stukken of 4 bouten 3 stengels bleekselderij 250 gram winterwortel 250 gram pastinaak 1 ui 2 eetlepels roomboter 2 eetlepels[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZoals beloofd in de vorige blog het recept van de heerlijke: Gestoofde kip met sjalotten-kastanjesaus Recept voor 6 personen Benodigdheden: 1 kilo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet gaat deze week allemaal een beetje moeizaam! De klok is weer een uurtje teruggegaan afgelopen weekend. Dat is 's ochtends wel fijn: een uurtje eerder[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comRunderstoofvlees met mosterdjus, rodekool stamppot en gebakken appelschijven Stel je een koude winterdag voor. Je zet 's middags het vlees in de oven en laat[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlRunderstoofvlees met mosterdjus, rodekool stamppot en gebakken appelschijven Stel je een koude winterdag voor. Je zet 's middags het vlees in de oven en laat[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNever change a winning horse, zeggen ze. Vorig jaar leek het me een goed idee om de ossobuco in de slowcooker te maken, maar het eten smaakte naar bot, niet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 kilo lamslapjes zout en peper 1 bos Provençaalse kruiden (bijv. tijm, laurier, salie, rozemarijn, oregano, majoraan,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram mager rundvlees 500 ml kruidenbouillon (gemaakt van blokjes) 300 gram boterbonen 1 oof 2 uien Enkele takjes rozemarijn (of rozemarijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram mager rundvlees 500 ml kruidenbouillon (gemaakt van blokjes) 300 gram boterbonen 1 oof 2 uien Enkele takjes rozemarijn (of rozemarijn[...]
Bron: smulweb.nl