Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
Ingrediënten 800 g sperziebonen ½ duobakje magere spekreepjes (a 250 g) 1 doosje seizoenssaus room-cognac met paddestoelen (46 g) 50 g boter 1[...]
Bron: ah.nlJoepie het wildseizoen is weer begonnen! Ik ben dol op wild en hertenbiefstuk is zeker een van mijn favorieten. In dit recept blijft de hertenbiefstuk heel[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlvoor 4 personen 750 g kalfsfricandeau 80 g boter 1 dl rode wijn 1 dl kalfsfond 8 babymaiskolfjes 2 meiknolletjes 8 bloemkoolroosjes zout, peper 12[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 eendenborstfilets (ingekerfd) 1 Flespompoen 300 gram aardappelen Mix van wilde paddenstoelen, circa 300 gram Hulpmiddelen Rookoven Bron VIa[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Saus (2 personen) 2 kipfilets 150 gr roompâté 2 bosuitjes 150 gr gemengde paddestoelen 2 fijngehakte sjalotjes (of 1 kleine ui) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Voor de saus: 7 dl creme fraiche, 1.5 eetlepel fijne mosterd, 3 eetlepels tomatenpuree, 3 eetlepels worcestershiresaus, 2 theelepels milde[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 6 stukjes ossenhaas (a ca. 120 g) 1 eetlepel balsamicoazijn 6 eetlepels olijfolie 4 takjes tijm 250 g kastanjechampignons 100 g cantharellen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g snelkookrijst 500 g rundergehakt 3 eetlepels ketjap 4 eetlepels paneermeel 1 ei 4 eetlepels vloeibare margarine 500 g sperziebonen 1[...]
Bron: ah.nlHet wil wel eens voorkomen dat ik een nieuw recept getest heb, maar niet gelijk tijd heb om hierover in mijn blog te schrijven. Daarom publiceer ik vandaag een[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 300 g kalfslapjes 2 eetlepels bloem zeezout (versgemalen) versgemalen zwarte peper 2 uien 25 g boter 1 pot vleesfond (380 ml) 8[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 gram gemengde paddestoelen of kastanjechampignons - 4 lente-uitjes - 2 theelepels gedroogde tijm - 4 ongepaneerde schnitzels - peper, zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 2 kipfilets 10-12 verse asperges 2-3 takjes rozemarijn 1 rode ui 4-5 champignons 0,5 l kippenbouillon eetlepel bloem voldoende[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 900 gram mager runderstoofvlees 240 ml rode wijn 4 takjes verse peterselie 1 takje verse tijm 1 laurierblad 4 eetlepels boter 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Kippenbouten Artisjok (blik) Sinaasappel Soepgroenten Bouillonblokje (paddestoelen) Amandelen Hulpmiddelen Slowcooker/ tajine/ romertopf[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g basmatirijst 3 struikjes Shanghai paksoi (of 1 gewone paksoi) 100 g shii-takepaddestoelen 1 el maizena 5 el zonnebloemolie 1 schaaltje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 4 flinke varkenskarbonades 2 eetlepels plantaardige olie 1 ui, fijngesneden 100 g verse champignons, in schijfjes gesneden 4[...]
Bron: allrecipes.nl