Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 25 g verse gemberwortel, geschild en geraspt 1 handappel, geschild, geboord en geraspt 4 dikke stukken kalkoenfilet, ca. 160 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen ?750 gr. aardappelen ? zout ?1 grote ui ? 1 appel (goudreinet) ?50 gr. boter ? 500 gr. rundergehakt ?1 kruidenbouillontabled ? 2 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlVorige week heb ik mijn nieuwe Microplane rasp binnengekregen. Ik ben echt gek op de Professional Serie van Microplane. Ze zijn stevig, van roestvrijstaal en[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comEen heerlijk gerecht uit de oven. De voorbereidingen kosten maar 15 minuten, omdat je alles over elkaar heen kan leggen. Benodigdheden(4 personen): 100g bacon[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comvoor 4 personen ?750 gr. aardappelen ? zout ?1 grote ui ? 1 appel (goudreinet) ?50 gr. boter ? 500 gr. rundergehakt ?1 kruidenbouillontabled ? 2 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlIk heb jullie al eens eerder verteld over het gouden duo, varkensvlees en appel. Zo ook dus varkenshaas met deze vrucht. Dit keer had ik de varkenshaas met[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten 900 g varkensfiletrollade (Feestfavoriet, op kamertemperatuur) 1 appel (bv golden delicious) 20 g selderij 250 g ricotta (verse kaas) 95 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kalkoenfilets (a 200 g) 4 plakken rauwe ham (bijv. Coburger) 2 plakken Goudse kaas (licht belegen kaas (pakje 190 g)) 4 el olijfolie 1[...]
Bron: ah.nlHet magazine van Dirk staat in het teken van de Scandinavische keuken. Van Pippi Langkouskoekjes en smørrebrød tot aan deze gevulde varkensrollade. Op[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlNiks is zo lekker als een boterzacht stuk rundvlees dat uit elkaar valt als je je vork erin prikt... :) Met een heerlijke ouderwetse smaak en een lekkere dikke[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlVoor bijzonder gezelschap. Voor 2 personen: één varkenshaas in de lengte gehalveerd, ingesmeerd met mosterd, het dunne eind naar binnen gevouwen en in[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com