Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 95 recepten
voor 4 personen ? 1 gele paprika ? 2 lente-ui ? gemberwortel (stukje van 1 a 2 cm.) ? 150 g groene asperges mini indien verkrijgbaar) ? 1 eetlepel rijstwijn[...]
Bron: smulweb.nlgegeten 10 oktober dit lekkere kipgerecht maar weer eens gegeten. nu met oesterzwammen gebakken in boter met Provençaalse kruiden.
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen recept zonder foto, dat komt niet zo vaak voor op mijn blog. Er is een simpele verklaring voor: ik was weer eens verschillende dingen tegelijk aan het[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDe oosterse keuken staat bij mij hoog genoteerd op de ranglijst van mijn favoriete gerechten. Niet alleen de Indische keuken, maar ook de Thaise vind ik[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 eetlepels Amoy lichte sojasaus 1½ eetlepel Amoy oestersaus 1 eetlepel Amoy hoisinsaus 2 eetlepels Chinese Shao Xing wijn of medium[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 kg spareribs Voor de marinade: 125 ml ketjap Manis 125 ml ketjap Asin 2 el oestersaus 4 el olijf- of andere olie 4 el tomatenketchup evt.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilets 60 gr bloem 1/4 theelepel paprikapoeder 1/4 theelepel cayennepeper 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 kilo varkenrsribjes. 1 rode peper gehalveerd en in reepjes gesneden (mag ook sambal zijn) 250 ml oestersaus flinke scheut[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1-1.5 kg varkensbuik (speklap met vel aan één stuk) (ik gebruikte meer een deel van de zijkant van de varken i.p.v. de buik[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 1 fles Bourgondische rode wijn 330 ml olijfolie 330 ml ketjap 110 ml oestersaus 1 eetlepel knoflook, fijngesneden 1-2 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 lamsracks van 600gr 100gr shii-take 100gr kastagnechampignons 100gr oesterzwammen 100gr cantharellen 5 tenen knoflook Verse rozemarijn 0.5[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 g mager varkensgehakt 4 bosuitjes, versnipperd 1½ theel. groene Thaise currypasta 2 theel. sereh (citroengras) op[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. oestersaus 3 eetl. kippen- of groentebouillon 3 eetl. plantaardige olie 1 eetl. zwart mosterdzaad 8 bosuitjes, in[...]
Bron: allrecipes.nlEr zijn weer volop verse cranberries verkrijgbaar, maar in deze saus heb ik cranberrycompote uit een pot gebruikt. Ik kwam die pot tijdens het opruimen van[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen Voldoende lamsvlees of een bout genoeg voor 4 personen of evt. meer. Hulpmiddelen Braadpan, + oven Voorbereiding Lamsvlees marineren in rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr varkensreepjes (filet) 400 gr verse sperziebonen 1 grote rode paprika (in stukjes) 3 lente uitjes 2 teentjes knoflook 2 cm verse gember[...]
Bron: smulweb.nl