Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Het gebeurt niet vaak, maar Meneer kwam met een recept aan. Dít moesten we echt eens maken! Toen hij na een week vroeg waar het toch bleef, besloot ik het voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe kerst is weer voorbij. Er is uitgebreid getafeld en alle buikjes zijn weer rond gegeten. Zo rond, dat velen onder ons het goede voornemen hebben om de[...]
Bron: kidsfoodies.blogspot.nlvoor 3 personen 1 geroosterde rode paprika (potje); 1 chilipeper (gedroogd); 75 gr cashewnoten; 2 dl kippenbouillon; 3 kipfilet; 1 ui; 3 teentjes knoflook; 2[...]
Bron: smulweb.nlOp eerste kerstdag genoten wij een grandioos kerstdiner bij Tante Kee . Tante Kee is een charmant restaurant aan het water op het idyllische Kaageiland. Je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 4 konijnenbouten 2 el gekruide bloem (met peper en zout gemengd) 50 gr boter 4 sjalotjes (in ringetjes) 2 teentjes knoflook (in plakjes) 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 1 geroosterde rode paprika (potje); 1 chilipeper (gedroogd); 75 gr cashewnoten; 2 dl kippenbouillon; 3 kipfilet; 1 ui; 3 teentjes knoflook; 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 konijn, schoongemaakt met kop en lever peper en zout 1 grote ui (of 2 kleinere) 6 theelepels gele kerrie (het liefst van Cross[...]
Bron: allrecipes.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen verwarmende herfsstoof Deze stoofschotel wordt gemaakt met kasteelbier. Je hebt verschillende soorten kasteelbier. Ik nam donker kasteelbier met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 1 sjalotje 2 dl rode wijn 1 pot vleesfond (380 ml) 6 takjes tijm 8 lamskoteletjes zout (versgemalen) vier-seizoenen-peper nootmuskaat 1[...]
Bron: ah.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 1 zakje garneeramandelen ((55 g), grofgehakt) 2 x 2 stuks haas- of ribkarbonades 2 el olie 2 tenen knoflook (fijngehakt) 300 g pitloze witte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 rode uien (gepeld en elk in 6 partjes gesneden) 1 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 gr) 1/2 eetlepel balsamicoazijn (wit) 50 gr boter 8[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 fazant (ca. 1200 g, poelier) 75 g boter ½ ui ½ rode peper 1½ tomaat 50 g blanke amandelen 1 teen knoflook 25 g rozijnen 1[...]
Bron: ah.nlIn Mexico wordt cacao ook wel gebruikt in hartige gerechten en vaak in dikke sauzen die uren (in)gekookt worden. Er schijnen oneindig veel varianten te zijn,[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlvoor 6 personen 1 ui in ringen; 1 rode peper (ik gebruikte er 2)grof gesneden; bos verse koriander, stelen fijngehakt; 1 eetl. zonnebloemolie; 800 gr.[...]
Bron: smulweb.nlOp eerste kerstdag genoten wij een grandioos kerstdiner bij Tante Kee . Tante Kee is een charmant restaurant aan het water op het idyllische Kaageiland. Je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl