kippenragout recept jamie oliver | witlofsoep ah | wildbouillon jamie oliver | chinese tomatensoep ah | spruitjessoep vegetarisch | chinese kippensoep voorgerecht | appeltaarten weblog
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder komijn honing whiskey

Gevonden 59 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Varkenshaas gevuld met pruimen in[...]

2 varkenshazen, 12 gedroogde pruimen zonder pit, 2 appels, ongeschild in partjes, 2 rode uien, in partjes, 2 tl fijne tafelsuiker, 1,25 dl slagroom, 2 el[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Boeuf Stroganoff

voor 4 personen * 600 gram biefstuk van de haas * 1 el bloem * mespuntje cayennepeper en paprikapoeder * 2,5 el zonnebloemolie * 1 kleine ui, genipperd * 2[...]

Bron: smulweb.nl

Boeuf en daube

Deze runderstoofschotel wordt traditioneel gemaakt in een speciale aardewerken stoofpan, een daube. Bij gebrek hieraan is een gietijzeren cocotte een voor de[...]

Bron: marijkekookt.blogspot.be
Konijn met pruimen

Het is half twee 's nachts, een mooie tijd om een receptje te tikken! Ja, waar een rustige nachtdienst al wel niet goed voor is. Althans, een rustig begin. Ik[...]

Bron: overkoken.blogspot.nl
Hele ossenhaas met Portsaus

voor 5 personen 1 hele ossenhaas van circa 1300 gram, zonder zilvervlies 2 theelepels grof zeezout 60 gram ongezouten boter 4 sjalotjes, gesnipperd 3[...]

Bron: smulweb.nl
Boeuf Stroganoff

voor 4 personen * 600 gram biefstuk van de haas * 1 el bloem * mespuntje cayennepeper en paprikapoeder * 2,5 el zonnebloemolie * 1 kleine ui, genipperd * 2[...]

Bron: smulweb.nl
Exclusieve BOEUF STROGANOFF. Leuk voor de[...]

1 el olijfolie 50 gr boter 2 grote uien in smalle ringen 250 gr champignons 1 kilo ossenhaas aan één stuk Beetje cognac om eventueel te[...]

Bron: smulweb.nl
Beef Wellington

voor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]

Bron: smulweb.nl
Meatloaf met een lekkere glazuur bovenlaag

voor 4 personen VOOR MEATLOAF: 500 g mager rundergehakt 2 sneden volkoren brood in melk geweekt en fijn gemaakt olijfolie 1 ui, fijn 1 teentje knoflook, fijn[...]

Bron: smulweb.nl
Steak au poivre met aardappels uit de oven en[...]

voor 4 personen 4 biefstukken 500 g aardappelen, geschild en in stukken 2 el olijfolie 1 el boter scheutje cognac zeezout peper uit de molen 200 ml witte wijn[...]

Bron: smulweb.nl
Klassieke Franse Boeuf bourguignon in[...]

voor 4 personen 1 kg magere riblappen, in blokken 250 gr. zilveruitjes 4 teentjes knoflook, fijn 250 gr. gerookte magere spekreepjes 1 grote winterwortel in[...]

Bron: smulweb.nl
Exclusieve BOEUF STROGANOFF. Leuk voor de[...]

1 el olijfolie 50 gr boter 2 grote uien in smalle ringen 250 gr champignons 1 kilo ossenhaas aan één stuk Beetje cognac om eventueel te[...]

Bron: smulweb.nl
Rundvlees Met Groente

voor 4 personen 2 kg. vlees van de zijlende 5 dl. droge rode wijn peper(molen) zout mespunt tijm 1 dl. cognac 1 laurierblad 3 kruidnagels 1 ui,klein 70 gr.[...]

Bron: smulweb.nl
Beef Wellington

voor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]

Bron: smulweb.nl
Meatloaf met een lekkere glazuur bovenlaag

voor 4 personen VOOR MEATLOAF: 500 g mager rundergehakt 2 sneden volkoren brood in melk geweekt en fijn gemaakt olijfolie 1 ui, fijn 1 teentje knoflook, fijn[...]

Bron: smulweb.nl
Pepersteak met pecannoten

Ingrediënten Porties : 4 500 g magere entrecote 2 theel. zwarte peperkorrels 80 g pecannoten 2 eetl. olijfolie 10 g boter 1 ui, in dunne ringen 350 g[...]

Bron: allrecipes.nl
Rundvlees in rode wijn

Ingrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 1 grote ui, in schijfjes gesneden 450 g mager runderstoofvlees, in blokjes gesneden 250 g jonge worteltjes[...]

Bron: allrecipes.nl
Varkensfricandeau op Normandische wijze

Ingrediënten Porties : 4 4 varkensfricandeaus 100 gr boter 100 gr hazelnoten 3 stevige appels(goudrenet) 1 ui 1 borrelglas calvados of cognac 2 dl droge[...]

Bron: allrecipes.nl
Runderstoofpot met rode wijn en kruiden

voor 6 personen 750 g runderlappen 75 g in blokjes gesneden vet gerookt spek 2 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 1 schoongemaakte en kleingesneden ui 2[...]

Bron: smulweb.nl
Varkensfilet met pancetta en appel

Ingrediënten 700 g varkensfilet (1 stuk) 1 eetlepel gedroogde salie 2 stevige appels (geschild en in parten) 1 pakje pancetta (Italiaanse bacon) 2[...]

Bron: ah.nl
Lamskoteletjes in Mosterdsaus

voor 4 personen 4 dl vleesfond 4 eetlepels cognac 2 theelepel Dijonmosterd 100 gram boter of margarine 12 lamskoteletjes zout, peper 1 eetlepel mosterd[...]

Bron: smulweb.nl
Lamsvlees met paddestoelensaus

Ingrediënten 800 g sperziebonen ½ duobakje magere spekreepjes (a 250 g) 1 doosje seizoenssaus room-cognac met paddestoelen (46 g) 50 g boter 1[...]

Bron: ah.nl
Ossenhaas met citrussalade

Ingrediënten 1 zakje pijnboompitten (55 g) 3 rode uien (in dunne ringetjes) 1 citroen (uitgeperst) 4 sinaasappels 4 grapefruits 7 el olie 2 x 200 g verse[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy