Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 258 recepten
Dit heb je nodig: Voor het deeg: 200 gram bloem; 7 eetlepels zonnenbloemolie; 1/2 koffielepel zout; water. Voor de vulling: 500 gram verse spinazie; 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 150 g vers volkoren broodkruim 1 eetl. venkelzaad 6 flinke takjes tijm 3 eetl. olijfolie 2 eetl. halfvolle melk 1¼ kg rosbief,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 25 g ansjovis op olie, uitgelekt 2 eetl. halfvolle melk 2 eetl. olijfolie 1 rode ui, grofgesnipperd 2 tenen knoflook, uitgeperst[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Marinade 4 kipfilets het sap van 1 citroen 1 theelepel citroenconcentraat 1 theelepel paprikapoeder (of naar smaak) 2 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 6 eieren 50ml melk 4 kipfilets 90g bloem 130g fijngehakte pistachenootjes Voor de saus 2 eetlepels gehakte sjalotten 120ml droge[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 800gr spruitjes,640 gr aardappelen,1500 ml bouillon,480gr kalfslapjes,zout,peper,1 kl olie,1 ui 1 eetl maïzena,250ml magere[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g varkenshaas 300 g aardappels (droogkokend), geschild en gewassen 50 g roomboter 1 dl room (of melk) 0,25 l demi-glace (bruine basissaus,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr rundergehakt 1 ei, 2 eetlps ketjap en 2 eetlps nasikruiden paneermeer 8 stuk katenspek 225 gram zelfrijzend bakmeel 2 eieren 0,5 ltr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1kg aubergines, in plakken van 1cm dik gesneden Zout en vers gemalen peper Circa 50 gram bloem om te paneren Circa 3 dl olijfolie 2[...]
Bron: smulweb.nl*1 kilo rundvlees van de dikke rib, in blokjes *zout en peper *4 eetlepels olijfolie *1 ? deciliter rode wijn *2 uien, fijngesneden *? struik bleekselderij,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 700 g bloemige aardappelen, geschild en in blokjes gesneden 350 g sperziebonen 1 el olijfolie, extra vergine 400 g varkensfilet,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 500 g magere runderlappen, in blokjes van 2-3 cm 2 uien, in ringen 1 eetl. bloem 6 dl donker bier van goede[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 lamsracks van 600gr 100gr shii-take 100gr kastagnechampignons 100gr oesterzwammen 100gr cantharellen 5 tenen knoflook Verse rozemarijn 0.5[...]
Bron: smulweb.nlVarkensfilet met mosterdsaus - Lonza alla senape De oudtestamentische spijswet ' Gij moogt geen bokje koken in de melk zijner moeder' had me er tot nu toe van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEend is iets wat wij maar weinig eten, terwijl het toch ontzettend lekker is. In ieder geval was deze tamme eend dat! Het recept komt weer uit de Plusfolder.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 4 personen =1 KG KRUIMIGE AARDAPPELEN. =2 TENE KNOFLOOK,[SCHOONGE- MAAKT] =200 ML MELK.= 2 BOSJES RADIJS SCHOONGEMAAKT,BLAADJES LOS EN GEWASSEN[laat een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kleine ui; 1 stengel bleekselderij; 1 grote appel; 100 gram boter of margarine; 1 theelepel kipkruiden; peper; 3 sneetjes oud wit brood,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen TOMATENSAUS: 2 el. olijfolie, 2 tenen knoflook, fijn gehakt, 1 rode ui, fijngehakt, 2 x 400 g. blikken tomaten in blokjes, 250 ml. witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nlLamsfilet met zoete Aardappelpuree 4 lamsfilets 1500 gram zoete aardappelen (of gewone aardappelen) 500 gram sperziebonen 200 gram kastanjechampignons 1 rode[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlIngrediënten 1/2 knolselderij 500 g kruimige aardappelen (bijv. rooster) 100 ml melk 50 g boter 1/2 tl gemalen nootmuskaat 2 eendenborsten 2 el honing[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 225 gr rundernieren 1 el plantaardige olie 4 el bloem zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 500 gr runderstoofvlees, in[...]
Bron: allrecipes.nl