Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ingrediënten Porties : 5 1 (330 ml) blikje of flesje bier 350 ml water 1 eetlepel zout 3 eetlepels plantaardige olie 2,25 kg varkens spareribs 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Bak ca.1 kg. rundvlees in plakken gesneden (je kan er veel soorten rundvlees voor gebruiken ) in 2 ons uitgebruisde roomboter voeg er 1 in[...]
Bron: smulweb.nlDeze keer met kuitlappen op advies van @slagervanderzon, 1,5 kg. Die kuitlappen waren mooi ik ben helaas vergeten een foto te maken. Sorry. Vlees ruim van te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 2 personen 1 BBQ met deksel briketten een vuurplaat 1 verse kip Op soepgroente grootte gesneden: ui * knoflook * verse gember (zeer fijn gesneden) *[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram sucadelappen (rundvlees) 3 uien, kleingesneden 1 teentje knoflook mespuntje sambal 1 eetlepet ketchup 2 eetl bloem 1 flesje bruin[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram runderlappen(sucade) 3 uien, stukgesneden 2 eetl bloem 1 flesje donker bier 1 eetl azijn 1 eetl bruine suiker laurierblad, tijm,[...]
Bron: smulweb.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl. Dit recept is van mijn vriendin Oeps Een heerlijk belgisch recept Oeps die eigenlijk Annemie heet is belgische En ze kan heerlijk koken... Met het doorkijken[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlHet recept is van Jeroen Meus. Hij had op facebook de vraag gesteld wat op het menu van de 100e Dagelijkse kost moest staan. De meerderheid koos voor[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlBelofte maakt schuld, na het vele melden en beloven op twitter en facebook. Ben ik naar de kijkshop gegaan voor een gehakt molen met worsten pijp, en[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlStoofvlees: altijd weer heerlijk om een dag of wat later uit de pan te kunnen scheppen. Met de tijd wordt het alleen maar lekkerder. Nu we een drukke week[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlStoofvlees: altijd weer heerlijk om een dag of wat later uit de pan te kunnen scheppen. Met de tijd wordt het alleen maar lekkerder. Nu we een drukke week[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl