Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
voor 4 personen VOOR DE TOMATEN-PAPRIKASAUS: 4 el olijfolie 10 grote tenen knoflook (geperst of in plakjes, is naar smaak) 5 sjalotjes (heel fijn gesneden) 4[...]
Bron: smulweb.nl500 gram lamsgehakt (bij voorkeur van de schouder); 12 mooie gedroogde pruimen, ontpit en fijngehakt; 2 sjalotjes, fijngehakt; 1 teen knoflook, fijngehakt;[...]
Bron: smulweb.nlWat een weelde, ik heb met dit mooie weer vijf achtereenvolgende dagen vrij! Ik had me van tevoren voorgenomen vooral ook te gaan genieten van het mooie weer[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHet eerste recept dat ik heb klaargemaakt uit het kookboek 'Smaakvol en gezond koken met al je zintuigen' is een blijvertje: De Iberische kip! Manlief houdt[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIngrediënten (voor 2 personen) 3 eetlepels olijfolie 1 appel (geschild en in stukjes) 3 middelgrote uien (in ringen) 300 gram magere runderlappen (in kleine[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comIngrediënten 500 g bloem (+ evt. beetje extra) 1 zakje gedroogde gist (7 g) 1 blikje maïskorrels ((198 g), uitgelekt) 2 el paprikapoeder 1 ei[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 x 2 stuks kippenbouten 2 el olijfolie 1 tl paprikapoeder 2 uien (in ringen) 2 tenen knoflook (in plakjes) 1/2 chorizo ((Spaanse worst, a[...]
Bron: ah.nlHet eerste recept dat ik heb klaargemaakt uit het kookboek 'Smaakvol en gezond koken met al je zintuigen' is een blijvertje: De Iberische kip! Manlief houdt[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlMet kip kun je eindeloos variëren. Maar welke smaken je er ook aan toevoegt, het smaakt het lekkerst wanneer je het grilt. Voor de saus heb ik limoensap en[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlWat een weelde, ik heb met dit mooie weer vijf achtereenvolgende dagen vrij! Ik had me van tevoren voorgenomen vooral ook te gaan genieten van het mooie weer[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comVoor de Taste of the World Iberico buik ribs van Albert Heijn (uit de diepvries) zocht ik een Spaans recept voor deze spareribs van het Iberico varken. Ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEntrecosto no forno – Portugese spareribs uit de oven "Hoewel de meeste mensen denken dat je spareribs van de barbecue moet eten is het hier in Portugal[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl