Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Met mijn nieuwe keukengereedschap kan ik ballen maken. Deze (universele) ballenmaker (van Casalinghi) belooft veel goeds op ballengebied en het enige dat ik[...]
Bron: mangerie.blogspot.comRecept 2 uit Ik kook stoofschotels is er één met kip en chorizo. Ingrediënten gebruikt: 3kg kuikenbouten en kipdrumsticks, vier uien, 6 tenen knoflook, 2 rode[...]
Bron: mangerie.blogspot.comSamen lekker koken op een verder razenddrukke zaterdag vormt een klein rustpuntje op de dag. Helemaal wanneer vooral hij hakt en bakt en ik vooral zit en eet.[...]
Bron: mangerie.blogspot.comMmm, lekkere stoofpot! Kan niet? Hoezo? Is het zomer dan? Nou ja, zo erg is het ook weer niet, qua zomer; maar zo'n stoofpot smaakt mij altijd wel. En de[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHet klinkt als 'amandelen', 'koriander' en diverse andere Indiaase kruidigheid. Bij het horen stel ik me een fluweelzachte saus voor en bovendien allitereert[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIn de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOm half zeven ben ik 's avonds thuis van mijn werk. Om zeven uur komt er iemand eten. Dat is een half uur voor hoofdgerecht plus liflafjes. En omdat de gast[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIn de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk had er een tijd voor nodig, maar ik heb het er inmiddels hele- maal op: stoofschotels. Zacht smeuïg draadjesvlees door-en-door gaargestoofd in een rijke[...]
Bron: mangerie.blogspot.comWaar zouden we zijn zonder de AlbertHeijn? Want mensen van alle rangen en stande(n), koken steevast uit de Allerhande ! En ik geef het grif toe. Ik ben altijd[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk eet dus echt NOOIT speklapjes. Ze zijn veel te (onverantwoord) vet. Maar eigenlijk vind ik ze wél lekker; waarschijnlijk juist ómdat ze zo vet zijn. Voor[...]
Bron: mangerie.blogspot.comSalie! Ondergewaardeerd kruid. Dus vandaag saltimbocca op mijn bord als vorm van ultieme zelfzorg, want ik zit deze week weer elke avond alleen te dineren[...]
Bron: mangerie.blogspot.com