Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 87 recepten
voor 4 personen - 500 g rundergehakt - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1/2 theel. zout - 1 eetl. abrikozenjam - handjevol rozijnen - 1 eetl. azijn of[...]
Bron: smulweb.nlSchnitzeltjes met gebakken uien. Jonge kapucijners van Hak. Aardappels uit de oven (eerst even voorgekookt) met olijfolie, rozemarijn, tijm, knoflook en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 2 personen 300 gram biologische kip 2 zoete aardappels Halve rode paprika Halve groene paprika champignons Halve courgette Verse rozemarijn en tijm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 g kipfilet, in stukjes gesneden 60 ml (4 e) 3 uien, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 3 cm verse gember, fijn 1 e korianderpoeder 1 t[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1¼ dl geconcentreerd sinaasappelsap 1 theel. honing ½ theel. gemalen komijn ¼ theel. gemalen kaneel ¼ theel. chilipoeder 500 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngehakt 2 grote wortels, geschild en in blokjes gesneden 2 grote zoete aardappelen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 hele kip, in stukken gesneden 150 ml passata (tomatensaus) 800 gr aardappelen, geschild en in grote stukken gesneden 400 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kg varkensvlees in blokjes 200ml rode wijn 2 eetl corianderzaad, in de vijzel gekneusd 1 kaneelstokje 6 eetl olijf olie zout en vers gemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 650gr. rundergehakt, 350gr. varkensgehakt, 1 grote ui, 100gr. geraspte parmezaanse kaas, zout, peper, mespunt gemalen kaneel, 1/2 bosje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: ca.1 kilo kalkoen- of kipdrumsticks Marinade: 2 ingelegde citroenen (Turkse winkel) sap van 1/2 citroen 2 knoflooktenen, uit de knijper of vijzel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet klinkt als 'amandelen', 'koriander' en diverse andere Indiaase kruidigheid. Bij het horen stel ik me een fluweelzachte saus voor en bovendien allitereert[...]
Bron: mangerie.blogspot.com