Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Eigenlijk wilde ik zo tegen het einde van het seizoen nog een keer wild maken, dus ging ik naar een grote boerderijwinkel hier in de buurt. Helaas was wild[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIngrediënten ½ zakje amandelschaafsel (Ã 45 g) 1 sjalotje 2 eetlepels boter of margarine 1 teentje knoflook ½ pot vleesfond (Ã 380 ml) 2[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Minstens 2 stukken konijn per persoon. 1/2 citroen p.pers. - genoeg honing om alle stukken mee in te wrijven - 2 handvollen druiven - thijm -[...]
Bron: smulweb.nlHoe een mens toch kan veranderen ... Vroeger, tot zo'n 2 à 3 jaar geleden, was ik fan van de kookboeken van Colruyt. Als ik er eentje cadeau kreeg, was ik in[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beAfgelopen weekend schreef Marjoleine de Vos in de NRC dat Franse dames haar vroegen: Et vous? 'Wat hebt u in Nederland nu voor een typerend gerecht?' Daar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze kleurrijke maaltijd kregen we onlangs geserveerd bij familie en dat smaakte zo lekker dat ik 'm in een iets andere versie zelf heb gemaakt heb. De[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen favoriet bij grote banketten en in het restaurant van Delia Smith in Engeland. Het is lekker en makkelijk vooruit te maken. Kipfilets met vel en bot liggen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlThe horizon cookbook Een paar jaar geleden kocht ik de twee bij elkaar behorende delen van dit kookboek. Het zijn kookboeken (een met recepten en een met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten: 1 Kg. kippenonderbouten 600 cl. water Zout (naar smaak) Gemalen zwarte peper (naar smaak) Gehakte peterselie 1 Pakje saffraan Aardappelen,[...]
Bron: mijnspaansekeuken.blogspot.comIngrediënten Porties : 6 1 kg runderfilet, in blokjes 1 takje tijm 1 laurierblad 1 takje rozemarijn 1 teentje knoflook plantaardige olie voor de[...]
Bron: allrecipes.nlOw mensen, even een momentje.... Bron foto: Savory Simple Er zijn niet vaak receptjes die zó ontzettend lekker zijn, dat je ze het liefst de volgende dag weer[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlTijdens onze vakantie aten we in een Midden-Oosters restaurant. Nu dacht ik altijd dat Midden-Oosterse gerechten leken op de Mediterrane keuken. Maar het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlEen heerlijk gerecht uit Ottolenghi . 4 kipkarbonades, 2 grof gesneden uien, (evt. wat saffraandraadjes), 4 el olijfolie, 1 tl djahe, 1 tl kaneel, sap van 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten: - 1 grote biologische of scharrelkip in 4 stukken - 2 uien, grof gesneden - 4 el olijfolie - 1 tl gemberpoeder - 1 tl kaneel - een flinke snuf[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 400 gram basmatirijst - 100 gram amandelen - 1 zakje saffraan - 150 gram rozijnen - 2 uien - 2 limoenen - 2 aubergines - zout en peper - 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Kalfsentrecotes (150-175 g per stuk) 3 eetl. olijfolie 2 eetl. notenolie zout en versgemalen peper voor de risotto: 3 sjalotjes 1/2 dl[...]
Bron: smulweb.nl625 gr aubergines overlangs in plakken van 1,5 cm, zout, 5 ons uitgebeende lamsschouder of bout in even grote stukken, olijfolie, saffraan, 1/2 tl gemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen Kip filet 1 grote ui 1 grote rode paprika doosje champignons plukje petersely zout peper gemberpoeder saffraan doosje roomsaus voor warme[...]
Bron: smulweb.nl