Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 39 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 450 g magere sudderlappen, zonder vet en in blokjes van 5 cm gesneden 1 grote ui, in stukken[...]
Bron: allrecipes.nlVroeger, in de tijd dat mijn allergie nog niet bestond, was ik dol op spareribs. Verse van de slager en goed gemarineerd, daar kon ik echt van genieten. Helaas[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comAppelcrumble?!Dat is toch een nagerecht? Jazeker, met een bolletje ijs of een flinke klodder crème fraîche zou de crumble het ook heel goed doen als nagerecht.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDit zijn de allerbeste spareribs die ik ooit heb gegeten. Tijdens de studententijd ben ik volledig afgehaakt op spareribs. Het was een tijd van goedkoop en vet[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet Foodblog Event van deze maand wordt ingevuld door Joy of Food met als thema ‘vakantiegerechten’. Tja, dat moet in huize Marsepein haast wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk had geen idee hoe het zou worden, kip met het zoete van clementines, het anijsachtige van venkel en ouzo en de scherpe smaak van mosterd. Het was dat het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDaar ben ik weer! Dan nu de update van vanavond:) Benieuwd waarom ik afgelopen week niet geblogd heb? Zie m'n vorige post ! Maar goed, vanavond wilde ik[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIn de diepvries lag nog een beenhammetje naturel en het werd tijd dat daar iets meegedaan werd. In het blaadje van de Dirk stonden in oktober allemaal[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen stoofschotel in de zomer. Niet iedereen denkt eraan stoofvlees te maken voor een maaltijd tijdens een zomerse dag, maar het kan. De zomer geeft juist weer[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 6 theel. plantaardige olie 2 theel. balsamico 4 stukken kalkoenbiefstuk van ca. 1 cm dik (totaal ca. 500 g) 1 rode ui, in smalle[...]
Bron: allrecipes.nlDit zijn de allerbeste spareribs die ik ooit heb gegeten. Tijdens de studententijd ben ik volledig afgehaakt op spareribs. Het was een tijd van goedkoop en vet[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen ? 1200 g Spareribs ? 2 eetlepels abrikozenjam ? 1 liter water ? 2 dl barbecuesaus ? 100 g bruine basterdsuiker ? 1 eetlepel mosterd ? 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlJe kunt natuurlijk een fles barbecuesaus kopen ......... maar zelf maken is veel lekkerder! Een kind kan de was doen met dit recept, eenvoudig en lekker. Ik[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 8 220 gr bruine basterdsuiker 50 gr kruidenmix fajita (van b.v. Casa Fiesta®) 2 eetlepels paprikapoeder 2 spareribs (elk met ong.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 20 1400 gr mager rundergehakt 1 grote ui, versnipperd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 5 stengels selderij, fijngehakt 1,5[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 kipfilets 125 ml teriyaki marinadesaus 2 tomaten, ontdaan van de pitten en in kleine stukjes gesneden 75 gr ui, fijngesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 480 ml appelsap 100 gram lichtbruine basterdsuiker 1 eetlepel mosterd 2 stukken klapstuk (runderstoofvlees) van elk ongeveer[...]
Bron: allrecipes.nlJe kunt natuurlijk een fles barbecuesaus kopen ......... maar zelf maken is veel lekkerder! Een kind kan de was doen met dit recept, eenvoudig en lekker. Ik[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com