Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 366 recepten
voor 4 personen 4 dl vleesfond 4 eetlepels cognac 2 theelepel Dijonmosterd 100 gram boter of margarine 12 lamskoteletjes zout, peper 1 eetlepel mosterd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1,5 kilo rundvlees (bijv.runderlappen) 75 gr. boter 5 grote uien in ringen kastanje champignons 2 bakjes (evr. tomaten in stukjes) 2tot 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Plm. 750 gram spitskool 1 prei 250 gram champignons 150 gram mager gerookte spekreepjes of baconreepjes 1 eetlepel neutrale olie peper, zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het gehakt: 500 gram half om half gehakt of rundergehakt - 1 ei - 2 afgestreken eetlepels paneermeel - nootmuskaat, peper en zout naar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 varkenshaasjes zout en versgemalen peper olijfolie 50 g gemengde verse tuinkruiden zoals tijm, peterselie, basilicum, bieslook 75 geraspte[...]
Bron: smulweb.nlWe ontdekten nog een voorraadje bier in de kelder. En aangezien er bij ons in de winter bijna geen bier gedronken wordt, besloten we er mee te gaan koken. Ik[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frvoor 4 personen 250 g eendenborstfilet 40 g pijnboompitjes 500 g rode bieten gekookt 2 el balsamicoazijn 1 tl pittige mosterd 1 tl honing 6 el olijfolie extra[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 takje rozemarijn 2 teentjes knoflook 1 theelepels (balsamico)azijn 1 theelepel scherpe mosterd (bijv. Dijon) 4 eetlepels olijfolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g runderlappen zout en peper 1 eetlepel boter of margarine 125 g gerookte spekblokjes 4 dl droge witte wijn (Chennet) 2 laurierblaadjes[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 varkensrollade ca. 1 kg (ongekruid), zout, peper, mosterd, 1 teentje knoflook, 1/2 el boter, 2 uien, paar takjes bladselderij, 1 dl water[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g varkenshaas 300 g aardappels (droogkokend), geschild en gewassen 50 g roomboter 1 dl room (of melk) 0,25 l demi-glace (bruine basissaus,[...]
Bron: smulweb.nl