Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
De dag begon gisteren met regen, maar 's-avonds hebben we in de zon van een heerlijk driegangenmenu kunnen genieten. Het hoofdgerecht bestond uit deze[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 4 personen - 12 blaadjes van kropsla of van little gems - 160 gram rucola - 1 rode peper - 2 limoen (daar het sap van) - 1 teen knoflook - 60 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 12 blaadjes van kropsla of van little gems - 160 gram rucola - 1 rode peper - 2 limoen (daar het sap van) - 1 teen knoflook - 60 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Voor de marinade: - 2 eetlepels sojasaus - 1 eetlepel limoensap - 1 teentje knoflook geperst Voor de dressing: - 4 eetlepels sojasaus - 2[...]
Bron: smulweb.nlDag kinders! Gisteravond heb ik erg lekker gegeten. Toch wel een beetje luxe, of nouja, echt niet ordinair, maar wél vrij simpel. Maar je moet wel net alle[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIk heb nog steeds een stapel pastinaken uit de moestuin van mijn vader en ben nog steeds op zoek naar een lekker recept om deze in te verwerken. Deze salade is[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIn Mexico wordt cacao ook wel gebruikt in hartige gerechten en vaak in dikke sauzen die uren (in)gekookt worden. Er schijnen oneindig veel varianten te zijn,[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlIngrediënten 2 schalen premium biefstukken (Ã 2 stuks, op kamertemperatuur) 6 el olijfolie 2 takjes rozemarijn 3 tenen knoflook 1 citroen 40 g rucola[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el olijfolie 800 g Toscaanse aardappelpartjes (duopak à 2 x 400 g) 300 g biefstukken 1 rode ui 250 g romaatjes 75 g rucola 50 g Grana[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 x 2 biefstukken (op kamertemperatuur) 3 el olie 1 zak champignon roerbakmix (400 g) 2 el Japanse sojasaus 2 el mosterd (grof) 1 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g vastkokende aardappelen (schoongeboend) 2 sneetjes witbrood (zonder korst) 1/2 bakje tijm ((a 15 g), alleen de blaadjes) 6 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 eetlepels (olijf)olie 4 biefstukken (a 125 g) 1 tenen knoflook (gesnipperd) 4 takjes basilicum (fijngeknipt) 2 zakken rucola (sla, a 75 g)[...]
Bron: ah.nlSous vide koken (vacuümgaren) is het bereiden van in plastic gevacumeerd voedsel in een waterbad van constante temperatuur. Voordeel van deze bereiding is dat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe Allerhande van deze maand staat vol met groente- en fruitgerechten, maar voor de carnivoren onder ons zijn er gelukkig ook vleesgerechten. Zoals deze steak[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 4 personen =Aubergine,in blokjes, =1 Ui,gesnipperd, =3 el Olijfolie, =250 gram Tomaten,in blokjes. =1 tl Oregano,= 1 el kapper- tjes,= 50 gram Groene[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen * 2 tenen knoflook * 4 el olijfolie * 1 rode paprika(punto) * 1 kleine aubergine * ? kleine courgette * 2 ciabattabroodjes (als het[...]
Bron: smulweb.nl