Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 217 recepten
Ingrediënten 2 takjes rozemarijn 1 schaal rib/runderlappen (ca. 1 kg) 2 tenen knoflook (in plakjes) 2 el bloem 50 g boter of margarine 4 el olie 100 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 225 gr rundernieren 1 el plantaardige olie 4 el bloem zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 500 gr runderstoofvlees, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 500 gr runderstoofvlees, in blokjes 1 ui, in stukjes gesneden 1 blikje (donker) bier 2 fijngesneden teentjes knoflook 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 350 gr doorregen bacon, in stukken van 2,5 cm 150 gr feta, verkruimeld 3 eetlepels zure room 1/8 eetlepel gedroogde oregano 1/8[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 675 gr runderstoofvlees, in stukken 4 eetlepels bloem 2 eetlepels plantaardige olie zout en versgemalen zwarte peper naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Circa 500 g varkenshaas 2 eetl. bloem zout en versgemalen peper 1 flinke ui 1 stuks uien 1 grote appel (bijv. Elstar) 60 g boter 2 theel.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 dunne rosbieflapjes of bieflapjes van elk plm. 125 gram 2 middelgrote uien peper, zout paprikapoeder 2 eetlepels zonnebloemolie om te bakken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Circa 600 gram vlees in dunne reepjes, naar keuze van varkens-, kalkoen- of kalfsvlees 1-2 el tarwemeel/bloem 250 gram (grot)champignons, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg riblappen 500 gram uien 3 dl rode wijn 3 dl vleesbouillon (gemaakt van 3 vleesbouillon tabletten) 250 gram kastanjechampignons 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr rundergehakt 1 kleine ui 2 beschuiten 1 ei zout, peper 1 theelepel paprikapoeder nootmuskaat 1 liter bouillon (van 2 tabletten) 750 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gr ontbeende lamsschouder of lamslapjes, 12 lente-uitjes 2 meiknolletjes 5 worteltjes 2 tenen knoflook 3 el olie 1 el bloem 1 blad laurier[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappels 1 bloemkool 50 g boter 4 kipschnitzels champignon (schaaltje a 2 stuks) 25 g bloem 1 eetlepel kerriepoeder 250 ml[...]
Bron: ah.nlDe peterselie is hard aan het groeien in de tuin. Er is weer genoeg verse voorraad. Het verse groen is gelijk verwerkt in dit gerecht. De ui en de erbij[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr runderstoofvlees in stukjes 5 eetlepels witte bloem 2 theelepels Hongaarse paprikapoeder 1 rode paprika (in stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr blokjes varkensvlees 2 aardappelen geschild en in stukken gesneden 4 middelgrote of 6 vrij kleine uien geschild en in[...]
Bron: allrecipes.nlKipfilet gevuld met pesto en mozzarella 2 Kipfilets 2 Eetlepels pesto 1 Bol mozzarella 50 gr. Bloem 2 Eieren 200 gr. Broodkruim Verwarm de oven voor op 200[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlvoor 4 personen 2 kleine tomaten * 3 eetl. bloem * 1 stukje camembert van 150 gr. * 4 dunne ongepaneerde varkensschnitzels a 100 gr. * zout * peper * 1 theel.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 650gr. rundergehakt, 350gr. varkensgehakt, 1 grote ui, 100gr. geraspte parmezaanse kaas, zout, peper, mespunt gemalen kaneel, 1/2 bosje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 400 g kalkoenfilet (in reepjes) 50 g boter 2 sjalotten (gesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 bakje champignons ((250 g), in kwarten)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels plantaardige olie 500 gr lamsstoofvlees, in blokjes 500 ml runderbouillon 250 ml droge rode wijn 2 teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 1 lamsbout van 2,5 kg. 1 uitje in plakjes. garnering: een paar takjes verse rozemarijn. zout en versgemalen zwarte peper. Voor de saus: 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * Varkenshaas (ik neem 3 grote voor 4 personen. * mozzarella kaas, 1 bolletje. * spaanse salami. * bloem. *bakboter. Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 1,5 kg rosbief, zonder vet 4 tl mosterd (desgewenst) 450 ml runderbouillon, bij voorkeur zelfgemaakte peper en zout[...]
Bron: allrecipes.nl