Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 327 recepten
Ingrediënten 350 g rijst (wit (zak a 1 kg)) 1 zak gebroken sperziebonen (500 g) 1 schaal runder (filetlapjes a la minute (ca. 300 g)) 2 eetlepels olie 2[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1,5 kilo rundvlees (bijv.runderlappen) 75 gr. boter 5 grote uien in ringen kastanje champignons 2 bakjes (evr. tomaten in stukjes) 2tot 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram blokjes rundvlees; 2 rode paprika`s, in blokjes; 2 uien, in kwartjes; 100 gram bacon, in blokjes; Turks brood, in stukken Voor de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 8 eetlepels olijfolie 2 sjalotten (fijngesneden) 2 schaaltjes lamsstooflapjes ((a 300 g), in grove dobbelstenen) 1 theelepel gemalen komijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 ml medium dry sherry 5 el Japanse sojasaus (flesje 250 ml) 2 el vloeibare honing 400 g broccoli (in kleine roosjes) 5 el zonnebloemolie[...]
Bron: ah.nlIk had weer eens zin in lamsvlees. De recepten die ik tot nu toe had geprobeerd waren zonder meer erg lekker, maar ook bewerkelijk. Maar dit recept staat in[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlWe ontdekten nog een voorraadje bier in de kelder. En aangezien er bij ons in de winter bijna geen bier gedronken wordt, besloten we er mee te gaan koken. Ik[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frvoor 4 personen 16 groene asperges 8 kleine meiknolletjes 8 courgettes 8 kleine worteltjes 5 ons lamsfilé 3 takjes rozemarijn 4 eetlepels balsamico[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 flinke kalkoenfilet 1 flesje Barbar bier 4 zilveruitjes met groen fijngesnipperd 2 teentjes knoflook fijngesnipperd wat vers gesneden[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 theel. sesamolie 1 eetl. citroensap 25 g verse gemberwortel, geschild en fijngesneden 3 eetl. munt, fijngesneden 350 g magere[...]
Bron: allrecipes.nlDit heb je nodig: Voor 5 personen: 1 flinke lamsbout; 3 eetlepels mosterd; 2 eetlepels honing; 2 grote fijngehakte uien; 2 geschrapte en in plakjes gesneden[...]
Bron: smulweb.nl