Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 6 recepten
De basis van dit recept vond ik op Smulweb en is door mij wat veranderd en aangepast. Het resultaat was ongelooflijk lekker. Pas op je vingers want je eet ze[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlNiks is zo lekker als een boterzacht stuk rundvlees dat uit elkaar valt als je je vork erin prikt... :) Met een heerlijke ouderwetse smaak en een lekkere dikke[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlKip in Wijn met Pruimen en Bloemkool Dit recept is een lichtere variant van het klassieke Franse gerecht, Coq au vin. Dit gerecht is een stoofschotel met een[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen 750 g kalfsfricandeau 80 g boter 1 dl rode wijn 1 dl kalfsfond 8 babymaiskolfjes 2 meiknolletjes 8 bloemkoolroosjes zout, peper 12[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 a 700 gr. rundvlees naar keuze. (suddervlees). 1 teentje knoflook,gesnipperd. 2 uitjes,gesnipperd. pakje boter. 400 ml. bouillon (van een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen In principe is de bereiding van dit gerecht hetelfde als het gerecht zoervleis (zoetzuur stoofvlees). Het enige verschil is dat bij dit recept[...]
Bron: smulweb.nl