Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Het is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties : 10 1,4 kg kipfilet 1,9 liter karnemelk 2 eetlepels hot sauce (zoals Tabasco®) 2 eetlepels geplette knoflook 475 ml plantaardige[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1+1/2-2 kg lamsbout of lamsschouder braadstuk VOOR MARINADE: (dag vooraf) zout (2+1/2 t) zwarte peper (3/4 t) 2 t mosterdpoeder 2 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een lamsbout van 1+1/2-2 kg VOOR MARINADE: 2 t zout 1+1/2 t mosterdpoeder 10 ml suiker (Afhangende hoe zoet of zuur jij het lust.. elk mens[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1+1/2-2 kg lamsbout of lamsschouder braadstuk VOOR MARINADE: (dag vooraf) zout (2+1/2 t) zwarte peper (3/4 t) 2 t mosterdpoeder 2 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een lamsbout van 1+1/2-2 kg VOOR MARINADE: 2 t zout 1+1/2 t mosterdpoeder 10 ml suiker (Afhangende hoe zoet of zuur jij het lust.. elk mens[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 kilo kip, in stukken 250-500 ml melk 2 eieren hete pepersaus, zoals Tabasco 250 gr bloem, gezeefd 1 flinke eetlepel zout 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 halve wat dikkere kipfilets - 300 gram spinazie (ik heb diepvries bladspinazie gebruikt: zak van Bonduelle) - peper, zout - tabasco - 1 bol[...]
Bron: smulweb.nlMaanden geleden beloofde ik het recept van de onvolprezen ‘adukibonen burgers’. Een goed, lekker en voedzaam recept van vegetarische burgers. Mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMaanden geleden beloofde ik het recept van de onvolprezen ‘adukibonen burgers’. Een goed, lekker en voedzaam recept van vegetarische burgers. Mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 125 gr bloem 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 1 hele kip, in stukken gesneden 15 gr boter 1 ui, versnipperd[...]
Bron: allrecipes.nl