Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 teentjes knoflook, gehalveerd 400 ml passata 1 theelepel oregano 1 snufje zout versgemalen zwarte peper naar smaak 600 gr dun[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 hele ossenhaas á ca. 1200-1400 gram zonder zilvervlies 200 ml zure room 3 eetlepels Dijon mostrerd 2 eetlepels mierikswortel 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Ingrediënten: 1 stuk rosbief van 1 kilo 3 tenen knoflook, fijngehakt 30 g platte peterselie, fijngehakt rasp van 1 grote citroen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 (australische )struisvogel biefstukken 2 uien gepeld en in ringen gesneden 12 (australische )gamba's (darmkanaal verwijderen )[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Ierse biefstukken sap en rasp van 1 sinaasappel versgemalen zwarte peper 5 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 300 g risottorijst 750 ml[...]
Bron: smulweb.nlLomo saltado uit Peru Moestuin. Alle hedendaagse kookboeken gaan uit van de seizoenen en zelfs van de eigen moestuin. Zonder moestuin lijk je bijna niet meer[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: ½ kg gehaktballetjes* (shortcut: een zak Ikea balletjes) ½ kg zoete aardappelen (bataat) 1 kg tomaten of een groot blik tomaten en een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAls we jarig waren mochten we vroeger uitkiezen wat we wilden eten. Ik herinner me dat ik meestal voor paprika's gevuld met gehakt koos. Mijn zus koos vaak[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIk ben een enorme fan van Nigella, en ik heb dan ook al meerdere recepten van haar hier op de site staan. In haar boek Nigella Express kwam ik dit[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 4 Ierse biefstukken versgemalen zwarte peper 5 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 stengels bleekselderij, geschild en[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlHet is half twee 's nachts, een mooie tijd om een receptje te tikken! Ja, waar een rustige nachtdienst al wel niet goed voor is. Althans, een rustig begin. Ik[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlWooeeeeiiiii, ja hoor ja, ik heb een nieuwe favoriet met avondeten... Beef stroganoff Oww mensen dit is zo lekker, maar nee echt, serieus, echt waar, meen je[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlDit is toch wel een super fancy schmancy recept wat ik vandaag met jullie ga delen! ........Tromgeroffel........ Bron foto: taste.com.au Een van mijn absolute[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nl