Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 4 personen 750 gram rundvlees 2 uien, in stukken gesneden 4 rode paprika`s, in stukken gesneden 4 deciliter bouillon (rund) 2 deciliter rode wijn 1[...]
Bron: smulweb.nlBiefstuk 150 tot 200 gr Rode wijn, flinke scheut sjalotje, 1 of een ander ui knoflook, 1 of 2 teentjes kappertjes, 1 eetlepel Balsamico azijn, scheutje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 2 dikke biefstukken van de haas zout en versgemalen peper naar smaak 1 eetlepel olie 1/2 sjalot, gesneden 4 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten ½ l Australische rode wijn 2 eetlepels vleesmix kruiden 4 teentjes knoflook 4 biefstukken (a ca. 150 g) zout en (versgemalen) peper zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 tenen knoflook (gepeld) 4 stukken ossenhaas (op kamertemperatuur) 2 eetlepels mosterd 50 g roomboter 150 ml rode wijn (op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pakje pepersaus voor vlees en pasta 3 el volle rode wijn (of 2 el cognac ) 2 (kogel)biefstukken (in blokjes) 1 bak- en[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 eetlepels (olijf)olie 4 biefstukken (a 125 g) 1 tenen knoflook (gesnipperd) 4 takjes basilicum (fijngeknipt) 2 zakken rucola (sla, a 75 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 teentjes knoflook 1 blikje artisjokharten (400 g) 4 trostomaten 750 g rosbief peper 1½ eetlepel olijfolie 1 pot vleesfond (380 ml) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 20 gr sjalotjes, fijngehakt 1 theelepel uitgeperste knoflook 60 gr bramenjam 235 ml rode wijn 235 ml runderbouillon 15 gr boter[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 2 stukken kogelbiefstuk 250 gr. verse champignons of 1 potje champignons zout zwarte peper 75 gr. boter 1 kleine ui sojasaus scheutje rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen =12 Kleine tomaten. =1 tl Tijmblaadjes, =6 el Olijfolie, =2 Grote uien in brede ringen. =1 el Bloem = 4 Biefstukken, =25 gram Boter, =2 el[...]
Bron: smulweb.nlIk had er een tijd voor nodig, maar ik heb het er inmiddels hele- maal op: stoofschotels. Zacht smeuïg draadjesvlees door-en-door gaargestoofd in een rijke[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen * 400 gram druiven * 500 gram biefstuk * 75 gram boter * 3 sjalotjes * 2 deciliter rode wijn * 2 eetlepels koffieroom * 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram runderbiefstuk, in reepjes gesneden. 400 gram druiven, blikje gepelde, gehalveerd. 3 sjalotjes, gesnipperd. zout en witte peper uit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 hertenbiefstukken van 150 gram per stuk - versgemalen peper - 2 eetlepels arachideolie - zout. Handig voor in de keuken! De Smulweb Agenda[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 GR.PITLOZE (GEPELDE) DRUIVEN HALVEREN. 3 SJALOTJES SNIPPEREN, 500 GR.RUNDER- BIEFSTUK IN BLOKJES SNIJDEN EN BESTROOIEN MET ZOUT EN PEPER.[...]
Bron: smulweb.nl