Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen 1 kg. entrecote 3 lente-uitjes 4 teentjes knoflook 5 el. sojasaus 2 el. sesamolie 50 gr. suiker 2 el. sherry 0.5 dl. runderbouillon Peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg. entrecote 3 lente-uitjes 4 teentjes knoflook 5 el. sojasaus 2 el. sesamolie 50 gr. suiker 2 el. sherry 0.5 dl. runderbouillon Peper,[...]
Bron: smulweb.nlWeer een heerlijk recept van Jamie Oliver, dit keer uit het boek Jamie in 15 minuten. De rijst moest al 10 minuten koken en daarna 10 minuten rusten, dus de 15[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 3 el olijfolie 2 uien (in ringen) 1 groene paprika (in reepjes) 1 el wittewijnazijn 3 druppels tabasco (flesje 57 ml) 1 entrecote (premium[...]
Bron: ah.nl'Het maken van de anjovisdressing is een handeling extra, maar is het waard. Vier eetlepels zijn volgens Russell Norman al genoeg. Daar kan je je aan houden,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlhttps://s.parool.nl/s-a4508655/ "Een slachting onder slagers" stond in het Parool; in twaalf jaar nam hun aantal in de stad af met meer dan 40 procent. Ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze overheerlijke steak tartaar is gemaakt van fijngesneden rundvlees van goede kwaliteit gecombineerd met een crunch van norivel, sojavinaigrette en[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 entrecotes, bijgesneden, ca. 125 g per stuk 2 eetl. olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, uitgeperst 400 g tomaten uit[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 200 g lamsniertjes, harde kern verwijderd 2 eetl. zonnebloemolie 1 ui, in dunne ringen 1 grote rode paprika, in dunne reepjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kg. entrecote 3 lente-uitjes 4 teentjes knoflook 5 el. sojasaus 2 el. sesamolie 50 gr. suiker 2 el. sherry 0.5 dl. runderbouillon Peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 eierdooier - 1 eetlepel maisolie of andere olie - 250 gr. patentbloem - 1-2 theelepels zout - 2 eiwitten - 2 druppels citroensap - 500 gr.[...]
Bron: smulweb.nl