Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 74 recepten
Ingrediënten Porties : 4 500 g kogelbiefstuk, in 8 dunne plakjes 2 eetl. olijfolie 1 eetl. grofgemalen zwarte peperkorrels 1 ui, in smalle ringen 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten ½ citroen (schoongeboend) 3 eetlepels olijfolie 3 eetlepels droge witte wijn 3 teentjes knoflook (geperst) 4 eetlepels gedroogde salie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 300 gr paneermeel 1 eetlepel gedroogde oregano 1 theelepel gemalen komijn zout en peper naar smaak 2 eieren 4 (110 gr)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 16 1.8 kilo rosbief (van ongeveer 6 cm dik) 1 eetlepel geraspte citroenschil 120 ml citroensap 80 ml olijfolie 4 theelepels witte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 kilo biefstuk 100 gr boter 250 gr champignons 250 gr augurken zout en peer naar smaak 200 ml slagroom 1 citroen, geperst verse[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen BENODIGDHEDEN 200 gram ossenhaas 1 scheutje druivenpitolie 75 gram champignons 1 klontje boter 65 gram ui 150 ml kalfsjus 120 ml zure room 15[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 runderfiletmedaillons (ossenhaas) van plm. 120 gram (3 cm dik!) 60 gram pijnboompitten 100 gram zachte boter 1 eidooier 1 theelepel honing 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 biefstukken van 150 gr. 2 el. citroensap zout, peper 4 el. ketjap manis 3 uien 2 teentjes knoflook 1 dl. vlees of runderbouillon olie om in[...]
Bron: smulweb.nl10 plakjes koude rosbief 4 hard gekookte eieren 25-30 muntblaadjes 4 el mayonaise sap van een citroen zout en witte peper Bereidingswijze De plakjes rosbief[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen BENODIGDHEDEN 200 gram ossenhaas 1 scheutje druivenpitolie 75 gram champignons 1 klontje boter 65 gram ui 150 ml kalfsjus 120 ml zure room 15[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Ingrediënten: 1 stuk rosbief van 1 kilo 3 tenen knoflook, fijngehakt 30 g platte peterselie, fijngehakt rasp van 1 grote citroen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 4 lamsbouten 1 eetlepel gyroskruiden 1 theelepel biefstuk kruiden (steak kruiden) 1 eetlepel olijfolie 115 gr baba ganoush[...]
Bron: allrecipes.nlLomo saltado uit Peru Moestuin. Alle hedendaagse kookboeken gaan uit van de seizoenen en zelfs van de eigen moestuin. Zonder moestuin lijk je bijna niet meer[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTot het moment dat je besluit "dit recept sla ik op want misschien ga ik het wel maken..." heb je af en toe rare wegen bewandeld op het internet. Ik weet[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEr lag nog een prachtige rosbief van de Baambrugse koe in de vriezer. Tussen al het kerstreceptengeweld zag ik dit recept in de Hallo Jumbo. De spruitjes komen[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl