Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
voor 4 personen 2 kg. vlees van de zijlende 5 dl. droge rode wijn peper(molen) zout mespunt tijm 1 dl. cognac 1 laurierblad 3 kruidnagels 1 ui,klein 70 gr.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 g magere entrecote 2 theel. zwarte peperkorrels 80 g pecannoten 2 eetl. olijfolie 10 g boter 1 ui, in dunne ringen 350 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 steaks (rib eye werkt het beste) of gebruik filet of haas 2 druppels Tabasco saus ongeveer 100 ml extra dikke room (vetgehalte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 (250 gr) biefstuk, 1,5 cm dik 2 eetlepels groene peperkorrels 25 gr boter 30 ml cognac of brandewijn 2 eetlepels Dijon mosterd[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 1 (350 gr) steak 2 eetlepels zwarte peperkorrels, grof gemalen 350 gr biefstuk of entrecôte zout, naar smaak olie, om in te[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 biefstukken 500 g aardappelen, geschild en in stukken 2 el olijfolie 1 el boter scheutje cognac zeezout peper uit de molen 200 ml witte wijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 biefstukken van de haas 1 teen knoflook, geperst boter 4 eetlepels cognac (of brandy) Hulpmiddelen Ook nodig: aluminiumfolie Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 1 hele ossenhaas van circa 1300 gram, zonder zilvervlies 2 theelepels grof zeezout 60 gram ongezouten boter 4 sjalotjes, gesnipperd 3[...]
Bron: smulweb.nlEr bestaan verschillende recepten voor Beef Wellington, maar de basis is overal hetzelfde: een stuk tournedos (ossenhaas) wordt verpakt in bladerdeeg en in de[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlWij hadden een biefstukje vanavond en ik heb er een heerlijke peperroomsaus bijgemaakt. Biefstuk met Peperroomsaus 2 biefstukje 1 eetlepel peperkorrels,[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlEen lekker gerechtje dat ik vaag gebaseerd heb op Boeuf stroganoff. Zelf ben ik niet echt een biefstuk-eter maar vriendje wel. En hij zeurt niet meer over de[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten 4 eetlepels cognac (slijter) 4 kogelbiefstukken (op kamertemperatuur) 4 eetlepels vierseizoenenpeperkorrels 1 eetlepel olie 50 g roomboter[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 theelepels witte peperkorrels 1 dl cognac (slijter) ½ pot vleesfond (` 380 ml) 1 bekertje slagroom (125 ml) zout 30 g boter of[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pakje pepersaus voor vlees en pasta 3 el volle rode wijn (of 2 el cognac ) 2 (kogel)biefstukken (in blokjes) 1 bak- en[...]
Bron: ah.nl