recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder bleekselderij saffraan wortel

Gevonden 23 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Rundvlees met port en chocolade

Het gebeurt niet vaak, maar Meneer kwam met een recept aan. Dít moesten we echt eens maken! Toen hij na een week vroeg waar het toch bleef, besloot ik het voor[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Ossenhaas in stiltonkorst met portsaus

Ingrediënten Porties : 4 15 gr boter 80 gr ui, fijngesneden 3 teentjes knoflook, fijngesneden 1 eetlepel verse tijm, fijngesneden 175 ml runderbouillon[...]

Bron: allrecipes.nl

Hertenbiefstuk met portsaus

Dit gerecht is niet moeilijk om te maken en vergt weinig voorbereiding. Wel aandacht, dat dan weer wel. Geen grotere ramp dan een taai stuk vlees op je bord[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
Hele ossenhaas met Portsaus

voor 5 personen 1 hele ossenhaas van circa 1300 gram, zonder zilvervlies 2 theelepels grof zeezout 60 gram ongezouten boter 4 sjalotjes, gesnipperd 3[...]

Bron: smulweb.nl
Gemarineerde rosbief met rode portsaus

Als we jarig waren mochten we vroeger uitkiezen wat we wilden eten. Ik herinner me dat ik meestal voor paprika's gevuld met gehakt koos. Mijn zus koos vaak[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus

Ingrediënten 2 sjalotten 75 g boter 380 ml wildfond (pot) 3 el rode port 3 jeneverbessen 1 blaadje witte gelatine 4 hertenbiefstukken 4 el olijfolie zet[...]

Bron: ah.nl
Hertenbiefstuk met portsaus en[...]

Ingrediënten 500 g vastkokende aardappelen 1 knolselderij 2 tenen knoflook 125 ml slagroom 100 g gruyère 4 hertenbiefstukken (dit product is alleen[...]

Bron: ah.nl
Hertenbiefstuk in rodeportsaus

Ingrediënten 150 g boter 100 g suiker 2 eetlepels verse tijm (blaadjes) 12 kleine uien (gepeld en gehalveerd) 1 pot wildfond (380 ml) 4 x 2[...]

Bron: ah.nl
Gebakken biefstuk met champignon-portsaus

Ingrediënten 2 biefstukken (a ca. 150 g op kamertemperatuur) zout en versgemalen peper 2 eetlepels vloeibare boter 1 bakje gesneden champignons (125 g) 1[...]

Bron: ah.nl
Hertenbiefstuk met portsaus

Ingrediënten 4 hertenbiefstukken 380 ml gevogeltefond (pot 380 ml) 150 ml tawny port 250 g kersen (diepvries, doosje 250 g) 3 takjes tijm 25 g boter zet[...]

Bron: ah.nl
Kogelbiefstuk met portjus

Ingrediënten 1 kogelbiefstuk (op kamertemperatuur) 25 g boter 1 doosje magnetronfrites naturel (diepvries, 125 g) 1 sjalot (gesnipperd) 75 ml rode port[...]

Bron: ah.nl
Hertenbiefstuk met portsaus

Dit gerecht is niet moeilijk om te maken en vergt weinig voorbereiding. Wel aandacht, dat dan weer wel. Geen grotere ramp dan een taai stuk vlees op je bord[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
Ossenhaas in rode portsaus met pommes macaire[...]

Ingrediënten Porties : 8 900 gr ossenhaas (dik stuk) 6 sjalotten 3 eetlepels dragon (fijn gehakt) 3 eetlepels bladpeterselie (fijn gehakt) 1 eetlepel[...]

Bron: allrecipes.nl
hertenbiefstuk met paddestoelen en tagliatelli

voor 4 personen 1 pot vleesfond 1 dl madeira 1 dl port 1/2 dl cognac zout 1 sjalotje 300 gr tagliatelli 2 plakjes ontbijtspek 4 takjes peterselie 1 bakje[...]

Bron: smulweb.nl
Kangoeroe biefstuk met gecarameliseerde ananas[...]

voor 4 personen 4 kangoeroe biefstukjes, 8 ananasschijven, peper en zout, 75 gram boter, 4 eetlepels suiker, 1 eetlepel sojasaus, 6 eetlepels port, half[...]

Bron: smulweb.nl
Beef Wellington

Op eerste kerstdag genoten wij een grandioos kerstdiner bij Tante Kee . Tante Kee is een charmant restaurant aan het water op het idyllische Kaageiland. Je[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy