Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 133 recepten
voor 4 personen 1 eetlepel olijfolie 2 biefstukjes, elk ongeveer 5 cm dik zeezout en witte peper 1 stuk verse gemberwortel van 3 cm, geschild en geraspt 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukjes ossenhaas ( 4x100 gram ) 1 pompoen 1 bosje groene asperges 1 bos bospeen 2 plakjes roggebrood 1 zwarte truffel viooltjes ([...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 g magere entrecote 2 theel. zwarte peperkorrels 80 g pecannoten 2 eetl. olijfolie 10 g boter 1 ui, in dunne ringen 350 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 af te bakken ciabatta's, à circa 150 g 12 dunne plakjes biefstuk, circa 350 g in totaal 2 tl olijfolie, extra vergine 3 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 stukken ossenhaas, circa 150 g per stuk, zonder vet ¼ tl extra vergine olijfolie 250 g radijsjes, in dunne plakjes 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el gemengde of zwarte peperkorrels, grof gekneusd 4 ossenhaasfilets, 2,5 cm dik, à circa 150 g, zonder vet 1 tl extra vergine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g rosbief, bij voorkeur doorbakken, zonder vet en in dobbelsteentjes van 1 cm 50 g zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 Voor de rozemarijn aardappelen: / b 750 gr assortiment aardappelen, in grote stukken gesneden 1 takje rozemarijn, alleen de[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 16 1.8 kilo rosbief (van ongeveer 6 cm dik) 1 eetlepel geraspte citroenschil 120 ml citroensap 80 ml olijfolie 4 theelepels witte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1.2 kilo gehakt van hertenvlees 150 gram varkensworstvlees (snij een varkensworst of saucijs open) 2 eetlepels barbecuesaus[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 (250 gr) biefstuk, 1,5 cm dik 2 eetlepels groene peperkorrels 25 gr boter 30 ml cognac of brandewijn 2 eetlepels Dijon mosterd[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 350 gr half om half gehakt zout, peper, gehaktkruiden, naar smaak olijfolie 300 gr bloemkool, in roosjes 300 gr gemengde[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 maïskolven zout 4 hamburgers 1 el C1000 olijfolie traditioneel 4 C1000 gevulde aardappelen 75 g boter 4 el Calvé sambasaus[...]
Bron: smulweb.nl