Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Wat een lekker recept deze Aziatische biefreepjes met oestersaus. Het is een roerbakgerecht met reepjes biefstuk, ui, aubergine, oesterzwammen en taugé. De[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlHainanese kip rijst (Hainanese chicken rice) is een populair kipgerecht uit Singapore en Maleisië. Dit heb ik voor 't eerst gegeten in het Maleisisch[...]
Bron: rainiesfood.blogspot.nlIngrediënten 3 el olijfolie 2 uien (in ringen) 1 groene paprika (in reepjes) 1 el wittewijnazijn 3 druppels tabasco (flesje 57 ml) 1 entrecote (premium[...]
Bron: ah.nlDikke is zelf omnivoor in de ruimste zin van het woord en altijd benieuwd naar nog onbekende smaken. Binnen ons gezin Sigi wordt deze nieuwsgierigheid niet[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDikke is zelf omnivoor in de ruimste zin van het woord en altijd benieuwd naar nog onbekende smaken. Binnen ons gezin Sigi wordt deze nieuwsgierigheid niet[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlEen goed recept! De avocado gaat heerlijk samen met de kip en het spek en de rozemarijn geven er net even wat pit aan. Ik was bijzonder tevreden met deze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGekruid vlees uit de supermarkt of van de slager is eigenlijk allemaal met slechte e-nummers. Schnitzels, satéburgers, kant en klare gehaktballen etc. hoef je[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlNa veel kip de afgelopen tijd gegeten te hebben, hadden we wel weer eens zin in biefstuk. Het werd deze met een marsalasaus met daarbij geroosterde groenten .[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlKipfilet is erg veelzijdig. Je kan er verschillende smaken aan geven en het heel divers bereiden. Vaak maak ik er blokjes van om door de pasta te doen. Een[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comOp de een of andere manier ben ik altijd moeite blijven houden met de Schnitzels die kant-en-klaar bij onze slagers te vinden zijn. Je weet niet wat voor vlees[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlKipfilet is erg veelzijdig. Je kan er verschillende smaken aan geven en het heel divers bereiden. Vaak maak ik er blokjes van om door de pasta te doen. Een[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.com