Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten 700 g runderriblappen 50 g boter 5 kleine uien 660 ml bokbier (Guinness of Kasteelbier) 10 kruidnagels 2 blaadjes foelie (gedroogd) 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 g runderriblappen 375 ml volle rode wijn 3 tenen knoflook 200 g winterpeen 2 stengels bleekselderij 2 uien 2 el olijfolie 10 g boter 2[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 2 uien 1 teen knoflook 800 g runderpoulet bloem 30 g boter 1 flesje trappisten dubbel bier 1 laurierblaadje 2 takjes tijm 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 g runderpoulet 1 ui, in stukken 150 ml witte wijnazijn 2 laurierblaadjes 2 kruidnageltjes 5 stronkjes witlof 50 g bruine basterdsuiker 100[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 g runderpoulet 1 ui, in stukken 150 ml witte wijnazijn 2 laurierblaadjes 2 kruidnageltjes 5 stronkjes witlof 50 g bruine basterdsuiker 100[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 600 g runderriblappen (op kamertemperatuur) 50 g boter 100 ml wittewijnazijn 100 ml kraanwater (warm) 4 blaadjes laurierblaadjes (zakje) 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 (herten)biefstukken (op kamertemperatuur) 4 el olijfolie 50 g boter 1 ui (fijngesnipperd) 100 g winterpeen (in dunne plakjes) 1 stengel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak ontpitte pruimen (500 g) 2 el sesamzaad (bakje 100 g) 6 el olijfolie 8 uien (in ringen) 100 g rietsuiker 3 tl gemalen kaneel 1 kg[...]
Bron: ah.nlZuurvlees (Zoervleis) Een puur Limburgs streekgerecht. De naam komt van het marineren van het vlees in azijn. Voor zuurvlees werd vroeger meestal paardenvlees[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlHeerlijk deze tijd van het jaar waar alle kookbladen met feestelijke recepten komen. Dit recept komt uit de Allerhande. De kriekenjus smaakt heerlijk bij het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 600 gr runderriblappen, in blokjes 2 uien, fijngesneden 500 ml rode wijn (bijvoorbeeld een Bordeaux) 1 eetlepel olie 50 ml azijn[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 gr runderpoulet, 4 uien fijngesnipperd, 1 eetl ketjap, 3 laurierblaadjes, 4 kruidnagels, 1 eetl stroop, ? kopje azijn, 1 kopje water,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 500 gr. mager runderpoulet 2 grote uiten 5 laurierbladen 5 kruidnagelen groot kopje water groot kopje azijn appelstroop/ontbijtkoek bindmiddel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr. mager rundvlees 2 eetlepels bloem 50 gram boter of olie om in te bakken 7 sjalotten, gepeld en gehalveerd 4 teentjes knoflook geperst[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr runderpoulet, 4 uien fijngesnipperd, 1 eetl ketjap, 3 laurierblaadjes, 4 kruidnagels, 1 eetl stroop, ? kopje azijn, 1 kopje water,[...]
Bron: smulweb.nl