Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
voor 4 personen 1 kg. entrecote 3 lente-uitjes 4 teentjes knoflook 5 el. sojasaus 2 el. sesamolie 50 gr. suiker 2 el. sherry 0.5 dl. runderbouillon Peper,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1/2 blokje runderbouillon 250 ml kokend water 2 eetlepels maïzena 5 eetlepels ketjap 500 gr entrecote zonder bot, in dunne repen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels plantaardige olie 500 gr entrecote of rumpsteak, diagonaal in dunne repen gesneden 4 eetlepels sinaasappelschil, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 650 gr biefstuk of entrecote Voor de saus 50 gr boter 1 sjalot, fijn gesnipperd 4 portobello champignons, in plakjes 375 ml rode[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 x 150 gram lendenbiefstuk of entrecote, 200 gram champignons, 1 rode paprika, 100 gram margarine of boter, 1 middelgrote zeer fijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 ribeyes of entrecotes, 2 el olijfolie, Voor de kruidenrub: 1/2 el paprikapoeder 1 thl gemalen komijn(djinten) 1 thl knoflookpoeder, 1/2 thl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg. entrecote 3 lente-uitjes 4 teentjes knoflook 5 el. sojasaus 2 el. sesamolie 50 gr. suiker 2 el. sherry 0.5 dl. runderbouillon Peper,[...]
Bron: smulweb.nlWeer een heerlijk recept van Jamie Oliver, dit keer uit het boek Jamie in 15 minuten. De rijst moest al 10 minuten koken en daarna 10 minuten rusten, dus de 15[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 1 grote ui 2 teentjes knoflook 2 rode pepers 1 stengel sereh 2 cm gemberwortel 15 g cashewnoten (ongezouten) 1 tl ketoembar 1 tl versgemalen[...]
Bron: ah.nlWeer een heerlijk recept van Jamie Oliver, dit keer uit het boek Jamie in 15 minuten. De rijst moest al 10 minuten koken en daarna 10 minuten rusten, dus de 15[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten: 400 gr dikke lende 150 gr kerstomaatjes 8 artisjokjes 1 bosje groene asperges z warte olijven zonder pit tijm 1 teentje knoflook olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Het maken van de anjovisdressing is een handeling extra, maar is het waard. Vier eetlepels zijn volgens Russell Norman al genoeg. Daar kan je je aan houden,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Het maken van de anjovisdressing is een handeling extra, maar is het waard. Vier eetlepels zijn volgens Russell Norman al genoeg. Daar kan je je aan houden,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl